info@ggtours.dk (45) 26 24 49 35
Søg
rejse dato Søg

Hot deals

Se mere
flex travel Hvis I vælger vore Flex Travel pakker er du ikke bare sikret nogen af markeds bedste priser men også fleste mulige afrejsedatoer og kan udbygge din rejse helt efter behov. Med Flex Travel indgår der altid en basic pakke med fly, håndbagage, hotel m/morgenmad eller halvpension. Ekstra ydelser såsom check-ind bagage, halv eller helpension, billeje, koncerter og guidede tur m.m. kan tilkøbes til rejsen når og hvis det passer dig. Er du til sol- og strand, byferie med koncertoplevelser, lækre villaer til hele familien eller 5* ressort? Vælg et af vore 4 Flex Travel temaer og pak kufferten.

Klassisk solferie til eksempelvis Costa Brava, Costa Blanca, Costa del Sol, Algarve, Sicilien, Malta, og Grækenland m.m. typisk med halvpension på 4* hoteller/ressorts altid tæt på stranden og til uhørte favorable priser. Tilkøbsmuligheder: Indchecket bagage, transfer til og fra hotel, billeje, udflugter, sea cruise m.m. Rejseperioder: Forår, sommer og efter. Sydspanien hele året.

Læs mere

Prøve vore lækre byrejser med forlænget weekendophold i Europæiske klassiske storbyer såsom Rom, Firenze, Venedig, Barcelona, Madrid og Lissabon eller nordlige hovedstæder såsom, Riga, Tallinn eller Oslo på lækkert 4* hotel m/morgenmad. Tilkøbsmuligheder: Indchecket bagage, transfer, City Cards guidede ture, events, koncerter, opera og musical m.m Rejseperioder: Forår, efterår og vinter.

Læs mere

Prøv vore fantastiske villaer i Italien, Spanien eller Øsersøområdet inklusive fly og lejebil der står klar lufthavnen. Ophold i villaer er den perfekte løsninger større for familier og mindre grupper. Alle villaer byder på eget køkken, have, terrasse og flere er ligeledes med egen pool. Tilkøbsmuligheder: Indchecket bagage, guidede ture, vinsmagnings- og gastronomiarrangementer, udflugter m.m. Rejseperioder: Forår, sommer og efterår.

Læs mere

Ønskef du ekstravaganza, høj kvalitet til fordelagtig pris? Så Prøv nogen af vore 5* spa & beach resorts i Sydeuropa eller slotte og herregårde I Skandinavien og hele Østersøområdet. I Luxury Breaks pakkerne Indgår der altid morgenmad, adgang spa og golf samt mulighed for vin – og gastronomi oplevelser. Tilkøbsmuligheder: Indchecket bagage, transfer til og fra hotel, lejebil, spabehandlinger, golf green fees og leje af udstyr, halv eller helpension m.m. Rejseperioder: Hele året.

Læs mere
Guided travel Med Guided Travel er der altid rejseleder med på turen som modtager dig på stedet, transfer til og fra hotel samt programsatte guidede ture og oplevelser m/gastronomi m.m. Er du til klassiske rejser I Sydeuropa med store kulturoplevelser, poetiske landskaber og vin og gastronomi oplevelser vælger du Classico og er du til vilde utæmmede naturlandskaber vælger du Explorer.

Oplev nordisk/nordeuropæisk kultur og natur når det er bedst; Prøv vore meget populære rundrejser til de baltiske lande, Island med alle klassiske highlights, Færøerne eller Skotland med whisky smagning. Tilkøbsmuligheder: Indchecket bagage og spisning. Rejseperioder: Forår, sommer og efterår.

Læs mere

Oplev nogen af Europas smukkeste regioner og bestil vore guidet ture til Nord. og Central-Italien med fokus på vin og gastronomi, storslåede landskaber, middelalderbyer operafestivaler i Toscana eller lagoon sea-cruise i Venedig og meget mere… Tilkøbsmuligheder: Indchecket bagage og udflugter. Rejseperioder: Forår, sommer og efterår.

Læs mere
Group tours Hvad enten i er en privategruppe af familie og venner, skole eller en organisation eller virksomhed tilbyder vi specialiserede og skræddersyede grupperejser til de fleste europæiske og skandinaviske destinationer til mindre og større grupper fra 10 - 100 personer.
Som gruppe kan vi tilbyde de bedste priser og tilpasse det helt efter jeres behov.  I skal blot udfylde vor enkle formular, hvorefter I vil modtage et rigtig godt tilbud inden for en uge.

Læs mere

om os

GG Tours ApS er rejsebureau med københavnske og europæiske rødder. Vi tilbyder rejser til såvel single rejsende som til par og hele familien samt tilbyder skræddersyede rejser til større grupper og virksomheder. Vore primære rejsedestinationer er Norden, Europa og USA. Vi arbejder primært med høj klasse 4 og 5* hoteller og resorts som vi kan tilbyde til nogen af markedets bedste priser. Flere af vore rejser udbydes ikke af andre bureauer I Danmark og Skandinavien.

Læs mere