info@ggtours.dk (45) 26 24 49 35
Søg

Om os

GG Tours ApS er rejsebureau med københavnske og europæiske rødder.

Ejerne af GG Tours har arbejdet med rejser siden 2002 og besluttede i 2012 at oprette selskabet GG Tours ApS for at Imødekomme større efterspørgsel på kvalitets rejseprodukter i Danmark, Skandinavien og Europa.

Gennem særaftaler med nogen af de bedste incoming bureauer og hotelkæder I Europa kan vi I dag tilbyde helt unikke rejser til nogen af markedets bedste priser.

GG Tours tilbyder rejser til såvel single rejsende som til hele familien samt designer skræddersyede rejser til grupper og virksomheder alt efter behov. Vore primære rejsedestinationer er Norden, Europa og USA.

Vi arbejder primært med 4 og 5* hoteller, men tilbyder også de bedste 3-stjernede hoteller. Flere af vore rejser udbydes ikke af andre bureauer I Danmark og Skandinavien.

Vi tilbyder følgende rejsetemaer:

Sun Travel: Lækre sol- og strandrejser til Sydeuropa eksempelvis Spanien, Malta, Portugal, Balkan, Italien og Grækenland.

City Breaks – Byrejser til eksempelvis Rom, Firenze, Venedig, Barcelona, Lissabon, Riga, New York m.fl. krydret med forskellige kultur- og gastronomioplevelser.

Villas – Lækre villaer I Tuscana, Sydspanien m.m. inklusive fly og bil – den perfekt løsning for den større familie.

Luxury Breaks – Er du et rent luksusdyr? så prøv vore 4 og 5* Spa, wellness og golfressorts i Europa til nogen af markedets bedste priser.

”Classico” – Prøv vore spændende rundrejser til nogen af Europas smukkeste regioner såsom Toscana, Syditalien og Korsika.

”Explorer” – Eller tag på spændende rundrejser til de vilde nordlige områder i Baltikum, Island, Færøerne og Skotland.

Vi kalder det Guidet Travel med guide og fuld planlagt program og Flex Travel, hvor du kan sammensætte din egen pakke alt efter behov.

reviews