info@ggtours.dk (45) 26 24 49 35
Søg

Group tours

GG Tours er specialiseret i at designe skræddersyede rejsepakker til private grupper, skoler, organisationer samt virksomheder. Vi kan arrangere grupperejser til de fleste europæiske og nordiske destinationer.

For at bestille som en gruppe og få vores bedste pris, skal I blot være gruppe på 10 personer og udfylde formularen herunder.

Vælg din type begivenhed, destination og periode, og vi vender tilbage med et godt tilbud inden for en uge.

For at levere de bedste rejser og markedspriser anbefaler vi, at I planlægger og booker jeres rejse i god tid.
Hvis vi modtager jeres forespørgsel mindst 3 måneder før arrangementet finder sted er I sikret den bedste og billigste turpakke.

Vi tilbyder følgende type grupperejser:

Private grupper og organisationer:

Uanset om I er en organisation eller en privatgruppe af venner eller familie som ønsker noget specielt og eksklusivt kun for jer, kan vi tilbyde den perfekt løsning tilpasset jeres specifikke behov og budgetrammer. I kan også vælge ud fra eksisterende GG Tours-ture udbudt online og stadigvæk opnå vor grupperabat.

Forretningsrejser og events

Seminarer og workshops

Vi tilbyder en bred vifte af slotte og herregårde som er perfekt designet til workshops og seminarer med perfekte omgivelser til ekskursioner og teambuilding, gode seminarfaciliteter samt førsteklasses indkvartering og eksklusiv vin og gastronomi menuer.

Kundepleje og ledelsesarrangementer

Overrask dine bedste kunder, bestyrelsesmedlemmer eller ledelse og book nogle af vores 5 * spa og golf resorts i Sydeuropa. Vi tilbyder luksus resorts og brands som 5 * Corinthia, Marriott og Hilton og til meget konkurrencedygtige priser. Turene kan arrangeres som ren ferie eller kombineres med seminaraktiviteter.

Grupperejser til skoler

GG Tours tilbyder også skræddersyede ture til skoler og gymnasier. Vi har opbygget et stærkt netværk af vandrerhjem og hoteller i de fleste europæiske byer. Alle vores hotelpartnere er specialiseret i at håndtere større skolegrupper og tilbyder central placering, gode faciliteter og til meget konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder komplette pakker, herunder fly, transfer og indkvartering til grupper op til 50 elever + lærere.