info@ggtours.dk (45) 26 24 49 35
Søg

VENEDIG M/TURE OG GASTRONOMI.- 6 DAGE

Oplev Venedig til foråret eller efteråret med dansk-venetiansk rejseleder, fly t/r, guidet ture, gastronomi og vin, gratis bådtransport under hele opholdet, 5 nætter m/morgenmad og mulighed for sea-cruise og opera.

Køb rejsen
Rejse VENEDIG M/TURE OG GASTRONOMI.- 6 DAGE
ID - 227

VENEDIG M/TURE OG GASTRONOMI.- 6 DAGE

Land - Italien - Venedig
Rejsens varighed - 6 dage
Hotel - Byron

Oplev en ægte GG Tours klassiker på denne 6-dages forårs-eller efterårsrejse til Venedig med dansk-venetiansk rejseleder. Rejsens guidede ture går til 4 forskelige, unikke distrikter i det gamle Venedig med storslåede kirker, pladser og paladser. Her kommer I helt tæt på Venedigs storslåede kunst og kultur, arkitektur og historie.  På en af turene smages der også på Venetiansk gastronomi og vine.

Der er sørget for gratis transport under hele opholdet, så I frit kan rejse med bådtransport i hele Venedig. 

Som noget helt særligt er der mulighed for deltage i lagoon sea-cruise samt opleve en Puccini-opera på verdens nok smukkeste opera "La Fenice" 

Rejsen inkluderer:

 • Fly Billund eller København – Venedig t/r
 • 10 kg håndbagage
 • Transport fra lufthavnen til hotellet t/r (bådtransfer)
 • 5 overnatninger på Hotel Byron
 • Morgenmad alle dage
 • Billet til gratis transport i hele Venedig under opholdet
 • En venetiansk 3-retters frokost m/vin og kaffe
 • Dansk-venetiansk rejseleder på alle guidede ture (ifølge programmet)

Prisen pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte når du har valgt din afrejsedato)

 • Ekstra bagage 23 kg. fra Billund - 490 kr. t/r
 • Ekstra bagage 23 kg. fra København - 490 kr. t/r
 • Eneværelsestillæg - 1550 kr. for hele opholdet
 • Afbestillingsforsikring - 390 kr.

Udflugter og koncertbilletter (bestilles og betales direkte når du har valgt din afrejsedato)

 • Puccini-opera "Turandot" (maj) og "Tosca" (sept.) på La Fenice fra kr. 1150- 1290 kr. 
 • Venezian Lagoon Sea-Cruise - 975 kr. pr. person inkl. Privat motorbåd, dansk Veneziansk guide, luksusmiddag m.m. vin, afhentning på hotellet. Læs mere om hele programmet under dag 4 længere nede på siden.

NB tilbudet udløber den 10.3-2019Rejse pris 5290 DKK
Køb rejse
Rejse Hotel Flyselskab info

Oplev Venedig til foråret eller efteråret med dansk-venetiansk rejseleder, fly t/r, guidet ture, gastronomi og vin, gratis bådtransport under hele opholdet, 5 nætter m/morgenmad og mulighed for sea-cruise og opera.

  Udrejse Dato fra Dato til Pris
Copenhagen Kastrup
( Easyjet )
09.05.2019
(Flyvetider ud 16:30-1846)
14.05.2019
(Flyvetider retur 13:55 16:00)
5290 DKK
Copenhagen Kastrup
( Easyjet )
05.09.2019
(Flyvetider ud 16:30-1846)
10.09.2019
(Flyvetider retur 13:55 16:00)
5290 DKK
Billund
( Brussels Airlines )
09.05.2019
(Flyvetider ud 11;30 (over Bruxelles) ankomst Venedig kl. 16:00)
14.05.2019
(Flyvetider retur 12:30 (over Bruxelles) ankomst Billund 17:30)
5890 DKK
(stop-over flight)
Billund
( Brussels Airlines )
05.09.2019
(Fluvetider ud 14:20 (over Frankfurt) - 18:30)
10.09.2019
(Flyvetider retur 18:25 (over Frankfurt) 22:35)
5890 DKK
(stop-over flight)

Om Venedig 

Bygget på 100 millioner egetræspæle
Venedig kan dateres tilbage til det 5. århundrede, hvor de første indbyggere slog sig ned i Lagunen i kølvandet på Romerrigets opløsning og startede verdens nok mest krævende byggeri – en hel by på pæle. Byen står på over 100 millioner egetræspæle, som blev transporteret fra de store skove i Norditalien, Slovenien og Kroatien. Venedig består af over 118 øer, 150 kanaler og 446 broer og strækker sig over 46 km. Gamle Venedig har kun ca. 60.000 indbyggere, men har flere end 20 millioner turister om året og er uden sammenligning verdens mest besøgte by pr. indbygger.

Verdens største flåde og Europas rigeste by
Venedig var Europas rigeste nation i flere århundreder og var en supermagt indenfor såvel statskundskab, arkitektur, kunst og handel og kunne prale af Europas stærkeste flåde. Man fornemmer storhedstiden med de karakteristiske byzantinske og gotiske paladser og kirker, førende kunstnere som Giorgione, Tizian, Canaletto, Europas største barokkompostnister som Vivaldi og Albinoni og handelsfolk som Marco Polo. Romantikken omfavner de poetiske kanaler, hvor Casanova fortryllede sine kvindelige ofre.

På rejsen indgår der guidede ture til bl.a. båd-arsenalet ”l’arsenale” fra det 8. århundrede, hvor Venedig producerede deres krigsflåde, ikke kun til eget brug, men til alle korstogene til ”det hellige land”. I Venedigs storhedstid i det 13-14. århundrede var der flere end 16.000 ansatte i Arsenalet og de producerede en galej om dagen og fungerede som verdens største arbejdsplads på daværende tidspunkt.

Endvidere besøger vi naturligvis de klassiske highlights i Venedig herunder  Markuspladsen og Dogepaladset, kunstakademiet, Guggenheim m.m samt 3 distrikter i gamle Venedig. Turene gennemføres af dansktalende guide med venezianske rødder.  

Lagoon sea cruise og Turandot opera på La Fenice Opera
Som noget helt særligt er der mulighed for at deltage i Lagoon sea-cruise med privatbåd til øerne, Murano, Burano og Torcello med luksus frokost på high-end restaurant og guidede oplevelser. Læs mere under tilkøb af sea-cruise.

La Fenice Opera er anerkendt som et af verdens smukkeste og bedste operahuse. Under opholdet er der mulighed for at opleve Puccinis opera "Turandot.

Hotellet
Hotel Byron er en klassisk perle af en palæbygning fra århundredeskiftet, som ligger smukt placeret i et roligt og grønt område af Lidoen ikke langt fra hovedgaden, stranden og Vaparettoen til Markuspladsen. Hotellet er indrettet med smukke rum i forskellige farver, og møbler som typisk kendetegner denne epoke. Til hotellet tilhører en gårdhave med drinkservering fra den amerikanske bar. Alle rum er naturligvis med eget bad og wc og enkelte værelser har udsigt over Adriaterhavet.

Rejseprogram

Dag 1 -  Maj afgang - Ankomst fra Billund 16:00, Kastrup 18:45 , transfer til Lidoen og indlogering.  (september afgang det samme fra kastrup, ankomst 18:30 fra Billund
I bliver modtaget i Venedigs lufthavn og der er sørget for transport til Lidoen og hotel Byron, herefter ind-checking.

Dag 2 - Lidoen, Giardini - kunstbiennalen, Arsenalet og lækker stor frokost m/vin, om aftenen mulighed for at opleve Puccini opera Turandot kl. 19:00 for maj afgangen og og Puccini opera Tosca for september afgangen
10:00 Kort guidet tur på Lidoen, hvorefter vi tager båden til i Giardini og Arsenal området. blot to bådstop fra Lidoen i, hvor Venedigs kunstbiennale finder sted.hver andet år Vi starter med en guidet tur iområdet og bevæger os til fods mod båd-arsenalet ”l’arsenale” fra det 8. århundrede, hvor Venedig producerede deres krigsflåde, ikke kun til eget brug, men til alle korstogene til ”det hellige land”. I Venedigs storhedstid i det 13-15. århundrede var der mere end 16.000 ansatte i Arsenalet og de producerede en galej om dagen. Vi slutter af med en lækker stor frokost m/vin og kaffe kl.12:30-13:00. Efter frokost er der tid på egen hånd. Om aftenen er der mulighed for at opleve opera når det er bedst med Turandot på La Fenice opera, anerkendt som et af verdens smukkeste og bedste operahuse.

Dag 3 – Guidet tur: historie og arkitektur i gamle Venedig 09:30 – 13:30 Vi starter kl. 09:30 med en guidet tur i gamle Venedig med fokus på historie, arkitektur og kultur. Vi starter ved Markuspladsen, kigger på Dogepaladset, Markuskirken, det gamle bibliotek, det berømte ur – ”Orogio di Venezia” og de mange smukke Palladio kirker ude i Lagunen. Turen går videre mod kunstakademiet ”l’Accademia”, Venedigs kunstmuseum for klassisk kunst. Her finder I den største samling af malerkunst fra Venedig spændende fra den byzantinske periode over til gotik, renæssance og barok repræsenteret gennem kunstnere som Bellini, Carpaccio, Giorgione, Veronese, Tintoretto, Tiziano, Tiepolo og Tintoretto m.fl., som alle har haft afgørende indflydelse på hele den europæiske kunstskole. På vejen stopper vi La Fenice Operaen også kaldet verdens flotteste opera, hvor La Traviata opføres om aftenen. Vi bevæger os videre til fods mod Dorsoduro distriktet – det gamle tolddistrikt med rolige gader smukke gader, den største koncentration af kunstgallerier og en forrygende udsigt over den sydlige del af lagunen. Vi kommer forbi Guggenheim museet og slutter af ved barokkirken Santa Maria Della Salute; en af Venedigs absolut flotteste kirker med malerier af Tizian. Turen slutter kl. ca. 13:30.

Dag 4 - Mulighed for Lagoon Sea Cruise -  en af de helt store klassikere! 09:00 - 17:00
Mulighed for at deltage i en af GG Tours helt store klassikere ”Venezian Lagoon Sea cruise, som er en heldagstur i den smukke og sagnomspundne lagune, helt eksklusivt i privatbåd kun for jeres gruppe. I besøger de smukke øer; Torcello, den ældste af de venezianske øer grundlagt af bosættere tilbage i det 5. århundrede med en af Europas ældste Byzantinske kirker – Hemingways favoritsted, Murano, kendt for sin fantastiske glaskunst og Burano med sit autentiske fiskerleje, kunsthåndværk og smukke huse i regnbuens farver. Der er arrangeret luksusfrokost på Restaurant Ponte del Diavlo en ægte high-end restaurant med udsøgt gastronomi, vine og en fortryllende have. Der bydes på de bedste venetianske specialiteter og vine. Turen starter kl. 09:30 og vi er tilbage på Lidoen kl. ca. 17:30. (BEMÆRK! Lagoon Sea Cruise er en tilkøbsmulighed - se mere under "Mulige tilkøb").

Dag 5 - Tid på egen hånd
Hele dagen er på egen hånd eksempelvis at besøge Guggenheim Museet, Markuskirken, Doge Paladset, Giudecca, den jødiske ghetto eller San Giorgio Maggiore og meget mere eller blot nyde det tidlige efterår i den fantastiske by.

Dag 6– Morgenmad, udcheckning og hjemrejse til København og Billund

Efter morgenmad ca. 09:30 udcheckning og transfer fra Lidoen til lufthavnen herefter kurs mod København og Billund

nb. ved september afgangen har rejsende fra billund ekstra tid, da vi først skal flyve kl. 18:30