info@ggtours.dk (45) 26 24 49 35
Søg

TOSCANA M/PUCCINI FESTVIAL OG VINSMAGNING dg .aug. 2019

NYHED ! 5 DAGE I TOCANA, INKLUSIVE VINSMANINGSARRANGEMENT, GODE BILLETTER TIL PUCCINI OPERAFESTIVAL OG OPHOLD PÅ 4* HOTEL MED MORGENMAD. AFGANGE FRA BLL OG KASTRUP.

Nb. din fødselsdato
Køb rejsen
Rejse TOSCANA M/PUCCINI FESTVIAL OG VINSMAGNING dg .aug. 2019
ID - 263

TOSCANA M/PUCCINI FESTVIAL OG VINSMAGNING dg .aug. 2019

Land - Italien - Lucca
Rejsens varighed - 6 DAGE
Hotel - 4* hotel Best Western Grand Hotel Guinigi

Toscana har alt det, der tiltrækker kunstelskeren, den historisk interesserede og livsnyderen. Hvor ellers i verden finder man så rigelige mængder af alt det, der giver tilværelsen krydderi?

På denne rejse til Toscana har GG Tours sammensat et spændende program, hvor I skal opleve Puccini Operafestivalen i Torre Del Lago, hvor Puccini tilbragte størstedelen af sit produktive liv i perioden 1891 - 1921, og hvor der hver år holdes open-air Puccini operafestival.  Der indgår gode billetter til Turandot samt mulighed for spise på Puccinis yndlingsrestaurant ”Le Chalet” samt besøge Puccinis villa. 

Endvidere indgår der i rejsen et vinsmagningsarrangement i  Lucca, hvor der er mulighed for at smage de mange gode toskanske både hvide-, røde- og dessertvine ledsaget af delikate antipasti.

I skal bo i Lucca blot 17 kilometer fra Torre del Lago, hvor operafestivalen afholdes på dejligt 4* hotel  Best Western Grand Hotel Guinigi. 

Hotellet er ideelt placeret i forhold til Lucca middelalderby, Torre del Lago og udflugter til det øvrige Toscana, såsom Firenze og Pisa der kan nås inden for en time med offentlig transport.

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København– Pisa med Norwegian eller Billund - Pisa med Ryanair
 • 10 kg håndbagage pr. person
 • Transfer til og fra lufthavnen
 • 5 overnatninger på 4* hotel Best Western Grand Hotel Guinigi i Lucca
 • Morgenmad alle dage
 • DAG 2  - Vinsmagningsarrangement I Lucca med antipasti dag 2
 • DAG 4 -  Opera i Tore del Lago - tredje bedste kategori billetter til Turandot ( i arrangementet indgår privat transfer til Torre del Lago og retur til hotellet i Lucca.


Mulige tilkøb (kan bestilles og afregnes direkte når du har valgt din afrejseperiode):

 • Eneværelsestillæg - 250 kr. pr. dag.
 • Ekstra bagage a 20 kg. t/r - 490 kr. pr. person.
 • Afbestillingsforsikring - 450 kr.
 • Rejseforsikring - 350 kr.
 • 3-retters luksus middag med vin og kaffe på Puccinis yndlings-restaurant „Le Chalet“ og samt besøg i mesterkomponistens egen villa „Villa Puccini“.  Arrangeres før operaen starter – pris kr. 590

Rejse pris 3990 DKK
Køb rejse
Rejse Hotel Flyselskab info

NYHED ! 5 DAGE I TOCANA, INKLUSIVE VINSMANINGSARRANGEMENT, GODE BILLETTER TIL PUCCINI OPERAFESTIVAL OG OPHOLD PÅ 4* HOTEL MED MORGENMAD. AFGANGE FRA BLL OG KASTRUP.

  Udrejse Dato fra Dato til Pris
Copenhagen Kastrup
( Norwegian )
21.08.2019
(Flyvetid ud kl. 06:00 - 08:25)
26.08.2019
(Flyvetider retur 10:0 - 12:25)
4490 DKK
Billund
( Ryanair )
21.08.2019
(Flyvetider ud 10:05 - 12:25 eller 11:30 - 13:50)
26.09.2019
(Flyvetider retur 07:20 - 09:40 eller 08:45 - 11:00)
3990 DKK

Ophold i Lucca - Etruriens dronningI skal bo i Lucca blot 25 kilometer fra Torre del Lago, hvor operafestivalen afvikles og tæt pa Firenze. Lucca blev grundlagt af Etruskerne, men blev en romersk koloni allerede fra år 180 f.Kr. Byens historiske centrum har stadigvæk bevaret sin oprindelige romerske byplanlægning, hvor vi finder tydelige spor efter et antikt Forum Romanum og amfiteater. Lucca havde ligesom rivalen Firenze en storhedstid under renæssancen og var den eneste by i Toscana, som var i stand til at holde de magtfulde florentinere udenfor bymuren. Byen forblev som Venedig og Genova en selvstændig republik, indtil Napoleon tog over i 1805.

Lucca eller „The Queen of Etruria“, som Napoleon Bonaparte navngav byen, er fantastisk smuk og rig på historie og kultur og har verdens bedst bevarede renæssance borgmur  4 kilometer lang og et yndet udflugtsmål.  Byen er fyldt med smukke og hyggelige pladser såsom Napoleon pladsen med overdådige paladser og tæt på finder man Domkirken San Martino fra år 1060 opført i klassissk Luccanske/Pisanske gotisk stil samt en af Europas ældste pladser – Amfiteater pladsen som er bygget oven på et romersk amfiteater.

Byen er placeret på en frugtbar slette, omgivet af bjerge i oplandet til det Liguriske hav og er spækket med paladser, kirker og museer, hyggelige torve, restauranter og lækre butikker. 

På grund af sin beliggenhed ved de Apuanske alper har Lucca altid tiltrukket flere af de største cykelryttere i verden, herunder flere danskere bla. Rolf Sørensen, Bjarne Riis men også Tejay van Garderen og Mario Cipollini m.fl har boet i Lucca.

I bor på dejligt 4* hotel  Best Western Grand Hotel Guinigi, der ligger perfekt i forhold til Lucca og til turens udflugter.

Om Operafestivalen og Torre del Lago

Torre Del Lago - hvid sandstrand, blå sø og omgivende bjerge. ”Dette er paradis“, sagde Puccini, „Her må jeg bo!“. Det var det sted, Puccini elskede allermest og levede størstedelen af sit produktive liv fra 1891 – 1921, og hvor der hver år siden 1930 afholdes open-air operafestival. Udendørsscenen har plads til 3200 pladser og ligger smukt placeret med udsigt over søen og bjergene og tæt på Puccinis Villa.  Festivalen har gennem tiderne tiltrukket nogle af de bedste operasangere og er kendt for sin høje standard. 

Der indgår gode billetter til arrangementet og der er mulighed for at tilkøbe 3-retters middag med vin og besøg i mesterkomponistens egen Villa ”Villa  Puccini inden operaen starter 21.00.

Operaarrangementet afvikles den 24.4.

Torre del Lago er del af Lucca området, blot 17 km fra Lucca by og betagende smukt placeret tæt på middelhavet omgivet af den Tyrrenske Kyst og bjerge.