info@ggtours.dk (45) 26 24 49 35
Søg

TOSCANA RUNDREJSE 4* HOTEL - 6 dg .aug. 2019

Klassisk Toscana rejse m/dansk -Italiensk rejseleder til Lucca- Firenze – San Gimignano – Volterra, inkl m/vinsmagning og gastronomi – Entre til Uffzi og Boboliparken samt mulighed for Puccini opera

Køb rejsen
Rejse TOSCANA RUNDREJSE 4* HOTEL - 6 dg .aug. 2019
ID - 263

TOSCANA RUNDREJSE 4* HOTEL - 6 dg .aug. 2019

Land - Italien - Lucca
Rejsens varighed - 6 DAGE
Hotel - 4* hotel Best Western Grand Hotel Guinigi

Toscana har alt det, der tiltrækker kunstelskeren, den historisk interesserede og livsnyderen. Hvor ellers i verden finder man så rigelige mængder af al det, der giver tilvarelsen krydderi?

– Pa denne rejse til Toscana har vi sammensat det bedste af 4 kulturperler i det nordlige Toscana, Firenze, Lucca, Volterra, San Gimignano samt mulighed for at opleve Puccini Operafestivalen i Torre Del Lago: En hvid sandstrand, en blå sø og de omgivende bjerge. „Dette er paradis“, sagde Puccini, „Her må jeg bo!“. Det var det sted, Puccini elskede allermest og levede størstedelen af sit produktive liv fra 1891 – 1921 og hvor der hver år holdes open-air Puccini operafestival. 

På rejsen er arrangeret guidet ture med privatbus, diverse entreer til bl.a. Uffizi galleriet og Boboli parken i Firenze, to  Toscanske gastronomi- og vinsmagnings-arrangementer når det er bedst samt hele opholdet på  et dejligt 4* hotel i Lucca.

Hvad indgår i pakken:

-  Fly med Norwegian København– Pisa eller Billund -  Pisa med Ryanair

-  10 kg håndbagage pr. person

-  Dansk/Italiensk rejseleder og guide under hele opholdet

-  Transfer til og fra lufthavnen

-  5-nætter på 4* hotel Best Western Grand Hotel Guinigi i Lucca m/morgenmad

-  En guidet tur I Lucca med vinsmagningsarrangement

-  En heldagsudflugt til Firenze med entre til Palazzo Pitti, Boboli parken og Uffizi galleriet

-  En heldagsudflugt til Volterra og San Gimignano inklusive 3-retters frokost med vin og entre til Etruskermuseet


Nb dette tilbud udløber den 22. februar 2019


Tilkøbsmuligheder - alle tilkøb kan bestilles og afregnes sammen med din standardpakke:

-  En kuffert á 20 kg. t/r pris kr. 490

Enkeltrumstillæg kr. 250 pr. dag

-  Puccini event Tore del Lago – der indgår transfer til og fra Torre del Lago – tredje bedste kategori til Turandot – lækker 3-retters middag med vin på restaurant ”Le Chatlet”, entrer til Puccinis Villa.  Pris per person kr. 1.290.

Nb prisen er baseret på en min. Deltagelse af 10 personer, ved færre deltagere tages forhold for ændret pris.

-  Afbestillingsforsikring kr. 450

-  Rejseforsikring kr. 350


Rejse pris 5090 DKK
Køb rejse
Rejse Hotel Flyselskab info

Klassisk Toscana rejse m/dansk -Italiensk rejseleder til Lucca- Firenze – San Gimignano – Volterra, inkl m/vinsmagning og gastronomi – Entre til Uffzi og Boboliparken samt mulighed for Puccini opera

  Udrejse Dato fra Dato til Pris
Copenhagen Kastrup
( Norwegian )
21.08.2019
(Flyvetid ud kl. 06:00 - 08:25)
26.08.2019
(Flyvetider retur 10:0 - 12:25)
5290 DKK
Billund
( Ryanair )
21.08.2019
(Flyvetider ud 10:05 - 12:25 eller 11:30 - 13:50)
26.09.2019
(Flyvetider retur 07:20 - 09:40 eller 08:45 - 11:00)
5090 DKK

Om rejsen:

Ophold - Etruriens dronning

Vi bor i Lucca blot 25 kilometer fra Torre del Lago og tæt pa Firenze. Lucca blev grundlagt af Etruskerne, men blev en romersk koloni allerede fra år 180 f.Kr. Byens historiske centrum har stadigvæk bevaret sin oprindelige romerske byplanlægning, hvor vi finder tydelige spor efter et antikt Forum Romanum og amfiteater. Lucca havde ligesom rivalen Firenze en storhedstid under renæssancen og var den eneste by i Toscana, som var i stand til at holde de magtfulde florentinere udenfor bymuren. Byen forblev som Venedig og Genova en selvstændig republik, indtil Napoleon tog over i 1805. Lucca eller „The Queen of Etruria“, som Napoleon Bonaparte navngav byen, er fantastisk smuk og rig på historie og kultur og har verdens bedst bevarede renæssance borgmur og smukke paladser udført i den karakteristiske Luccanske/Pisanske Romansesque stil. Byen er placeret på en frugtbar slette, omgivet af bjerge i oplandet til det Liguriske hav og er spækket med paladser, kirker og museer.  Vi bor på dejligt 4* hotel  Best Western Grand Hotel Guinigi, der ligger perfekt i forhold til Lucca og til turens udflugter.

Dag 1 – Guidet tur I Lucca med vinsmagning.

Efter ankomst til Pisa lufthavn fra Kastrup og Billund starter vi dagen ca. 14:30 med en kort guidet tur i Lucca. Til fods guides vi rundt og besøger vi bl.a. Duomo di San Martino, Doge Paladset, Klokketårnet, Teatro del Giglio, Amfiteatret, Basilica San Frediano fra det 12. århundrede. Vi slutter dagen af med vinsmagning på et af Luccas kendte Vinoteker, hvor der bliver budt på herligheder fra nogen af de kendte distrikter ”Chianti in Greve”, ”Montepulciano” m.m. ledsaget af lidt lokale lækkerier.

Udflugter:

Dag 2 Firenze renæssancens vugge

Heldags tur til - guidet tur m/entre til Palazzo Pitti, Boboli parken og Uffizi galleriet

Efter morgenmad går turen til Firenze – renæssances vugge, kendt for sine smukke bygninger og  kunst og kultur. Det anslås, at 350 ud af de 1000 største europæiske kunstnere og forskere gennem de sidste 1000 år enten har boet eller arbejdet i Firenze, herunder Michelangelo og Leonardo Da Vinci, Raphael, Dante Aligheri og Galileo Galilei. Vi har en guidet tur til fods rundt i den fine gamle renæssance by og besøger bl.a. Duomoen; en af verdens største domkirker med den imponerende kuppel af Brunelleschi, Pizza della Signoria med det fantastiske Palazzo Vecchio, Ufizzi og middelalderbroen Ponte Vecchio. Vi slutter turen ved Palazzo Pitti, Firenzes største renæssancebygning, der fra 1549 var Mediciernes hovedresidens og rummer bl.a. Galleria Palatina med en fin samling af renæssance- og barokkunst, Boboli parken kendt for sin park og skulpturanlæg med romerske antikviteter, herunder den berømte Bacchus Statue og Giambologna’s berømte Badende Venus og meget mere. Fra parken har man endvidere Firenzes bedste udsigt over floden Arno og Domkirken.

Her er bestilt entre, så I kan undgå daglange køer. Efter den guidet tur tilbringes resten af dagen i Firenze på egen hånd. Der er også sørge for entre til Uffizi galleriet, der kan opleves på egen hånd.

Om Uffizi kunstgalleri:

Uffizi er et af europæisk histories og verdens vigtigste kunstmuseum for renæssancekunst  Uffizi bliver oprindeligt bygget til Medicierne som magistrat i 1580, heraf navnet Uffizi – office på engelsk.  Paladset blev gennem tiden mere og mere brugt som udstillingslokaler for Medicierne.  I perioden 1998  - til 2016 er skabt Ny-Uffizi med udvidet kapacitet til 101 lokaler. Uffizi er Italiens mest besøgte museum med over 2 millioner gæster om året.

Uffizi rummer bl.a. værker af Michelangelo, Leonardo da Vinci, Botticellis ”Primeravera”, Caravaggios ”Bacchus”, Titians Venus, Raphael, Rembrandt og Dürer m.fl.

Tidsplan 09:00 – 20:00 – Frokost er på egen hånd

Dag 3 Etruskerbyen og byen med de mange tårne – med 3-retters  frokost og vin

Efter morgenmad venter bussen og vi begiver os ud på en eventyrlig heldagstur syd på gennem de smukke og poetiske Toscanske landskaber. Første stop er  den legendariske etrusker by Volterra 555 meter over havets overflade, hvor man får den mest fantastiske udsigt ud over det kuperede landskab. Byens hjerte er Piazza dei Priori, pladsen foran rådhuset Palazzo dei Priori (1208-54), det ældste af sin slags i Toscana og forbillede for Firenzes Palazzo Vecchio. Endvidere Duomoen fra det 11. århundrede, et romersk amfiteater samt et etruskisk museum, som vi besøger, er nogle af de mange seværdigheder byen byder på.

Herefter går turen går videre til San Gimignano; en af Italiens bedst bevarede middelalderbyer også kendt som byen med de mange tårne: Beliggende på en bjergtop langs den gamle handelsrute via Fancigena  finder vi denne lille charmerede og pittoreske by beboet med blot nogle få tusinde indbyggere. San Gimignano var som i dag også I middelalderen kendt for sine mange tårne. Byens rige familier konkurrerede om at bygge de flotteste og højeste tårne op til 70 meter høje middelalder skyskrappere. Det resulterede i 74 af slagsen, som er verdensrekord  - byens størrelse taget i betragtning. I dag er der 14 tilbage, som vi skal kigge på sammen med byens velbevarede middelalder mur, domkirken fra 1148  og de mange hyggelige stræder og Piazzaer.

I San Gimignano nyder vi en lækker 3-retters Toscansk frokost med vin og har lidt tid på egen hånd til at nyde den hyggelige atmosfære inden vi sætter kursen retur mod Lucca.

Både Volterra og San Gimignano er Unesco fredet byer.

Ca. tidsplan fra 09:30  - 18:00 med planlagt frokost kl. 14:00

Dag 4  - Mulighed for stor Puccini event med Turandot, luksusmiddag og besøg i Puccini villa

Formiddagen på egen hånd om eftermiddagen er der mulighed for udflugt til Torre Del Lago, hvor der er arrangeret operabilletter til Turandot, 3-retters luksus middag med vin på Puccinis yndlings-restaurant „Le Chalet“ og samt besøg i mesterkomponistens egen villa „Villa Puccini“. Siden 1930 har der været holdt Puccini festival i Torre Del Lago.

Tidsplan ca. 15:00  - 24:00 – besøg Villa Puccini – 3-retters middag m/vin og Turandot kl. 19:30.

Nb. dette er et tilkøbsarrangement.

Dag 5 – Tid på egen hånd

Hele dagen er på egen hånd i Lucca, eller eksempelvis til at besøge Pisa blot 19 km fra Lucca - en lille halv time med offentlig transport.

Dag 6 – Retur til Pisa lufthavn til København og Billund

Der er arrangeret transfer til lufthavnen, gruppen fra København bliver hentet kl. 07:45 med flyafgang kl. 10:00. Gruppen fra Billund bliver hentet kl. 13:15 – med afgang kl. 15:45.