info@ggtours.dk (45) 26 24 49 35
Søg

EVENTYRLIGE VENEDIG M. DANSK/VENETIANSK REJSELEDER

Oplev Venedig i september med dansk-venetiansk rejseleder, fly t/r, guidede ture, gastronomi og vin, gratis bådtransport under hele opholdet og 5 nætter på skønt hotel m/morgenmad. Krydr evt. oplevelsen med sea-cruise og Puccini operaforestilling.

Køb rejsen
Rejse EVENTYRLIGE VENEDIG M. DANSK/VENETIANSK REJSELEDER
ID - 295

EVENTYRLIGE VENEDIG M. DANSK/VENETIANSK REJSELEDER

Land - Italien - Venedig
Rejsens varighed - 6 dage
Hotel - Hotel Atlanta Augustus

Oplev en ægte GG Tours klassiker på denne 6-dages efterårsrejse til Venedig med dansk-venetiansk rejseleder. Rejsens guidede ture går til 4 forskelige, unikke distrikter i det gamle Venedig med storslåede kirker, pladser og paladser. Her kommer I helt tæt på Venedigs storslåede kunst og kultur, arkitektur og historie.  På en af turene smages der også på Venetiansk gastronomi og vine.

Der er sørget for gratis transport under hele opholdet, så I frit kan rejse med bådtransport i hele Venedig. 

Som noget helt særligt er der mulighed for deltage i lagoon sea-cruise samt opleve en Puccini-opera på verdens nok smukkeste opera "La Fenice" 

Rejsen inkluderer:

 • Fly Billund eller København – Venedig t/r
 • 8-10 kg håndbagage
 • Transport fra lufthavnen til hotellet t/r (bådtransfer)
 • 5 overnatninger på Hotel Atlanta Augustus
 • Morgenmad alle dage
 • Billet til gratis transport i hele Venedig under opholdet
 • En venetiansk 3-retters frokost m/vin og kaffe
 • Dansk-venetiansk rejseleder på alle guidede ture (ifølge programmet)

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til GG Tours):

 • Ekstra bagage 23 kg. fra Billund - 490 kr. t/r
 • Ekstra bagage 20 kg. fra København - 425 kr. t/r
 • Eneværelsestillæg - 1550 kr. for hele opholdet
 • Afbestillingsforsikring - 390 kr.

Udflugter og koncertbilletter (bestilles og betales direkte til GG Tours):

 • Billetter til Puccini-operaen "Madama Butterfly" på La Fenice fra 1.150 - 1.550 kr. pr. person (afrejse i september)
 • Venezian Lagoon Sea-Cruise - 975 kr. pr. person inkl. Privat motorbåd, dansk Veneziansk guide, luksusmiddag m.m. vin, afhentning på hotellet– læs mere om hele programmet under dag 4.

Rejse pris 5390 DKK
Køb rejse
Rejse Hotel Flyselskab info

Oplev Venedig i september med dansk-venetiansk rejseleder, fly t/r, guidede ture, gastronomi og vin, gratis bådtransport under hele opholdet og 5 nætter på skønt hotel m/morgenmad. Krydr evt. oplevelsen med sea-cruise og Puccini operaforestilling.

  Udrejse Dato fra Dato til Pris
Copenhagen Kastrup
( Easyjet )
12.09.2019
(Flyvetider ud 16:30-1845)
17.09.2019
(Flyvetider retur 13:55 16:00)
5390 DKK
Billund
( Brussels Airlines )
12.09.2019
(Fluvetider ud 14:20 (over Frankfurt) - 18:30)
17.09.2019
(Flyvetider retur 12:30 (over Bruxelles) ankomst Billund 17:30)
5990 DKK
(stop-over flight)

Rejseprogram

Dag 1 - Ankomst fra Billund og Kastrup 18:30/18:45 , transfer til Lidoen og indlogering.

I bliver modtaget i Venedigs lufthavn og der er sørget for transport til Lidoen og hotel Attlanta, herefter ind-checking.

Dag 2 - Lidoen, Giardini - kunstbiennalen, Arsenalet og lækker stor frokost m/vin. 
10:00 Kort guidet tur på Lidoen, hvorefter vi tager båden til i Giardini og Arsenal området. blot to bådstop fra Lidoen i, hvor Venedigs kunstbiennale finder sted.hver andet år Vi starter med en guidet tur iområdet og bevæger os til fods mod båd-arsenalet ”l’arsenale” fra det 8. århundrede, hvor Venedig producerede deres krigsflåde, ikke kun til eget brug, men til alle korstogene til ”det hellige land”. I Venedigs storhedstid i det 13-15. århundrede var der mere end 16.000 ansatte i Arsenalet og de producerede en galej om dagen. Vi slutter af med en lækker stor frokost m/vin og kaffe kl.12:30-13:00. Efter frokost er der tid på egen hånd.

Dag 3 – Guidet tur: historie og arkitektur i gamle Venedig 09:30 – 13:30 Vi starter kl. 09:30 med en guidet tur i gamle Venedig med fokus på historie, arkitektur og kultur. Vi starter ved Markuspladsen, kigger på Dogepaladset, Markuskirken, det gamle bibliotek, det berømte ur – ”Orogio di Venezia” og de mange smukke Palladio kirker ude i Lagunen. Turen går videre mod kunstakademiet ”l’Accademia”, Venedigs kunstmuseum for klassisk kunst. Her finder I den største samling af malerkunst fra Venedig spændende fra den byzantinske periode over til gotik, renæssance og barok repræsenteret gennem kunstnere som Bellini, Carpaccio, Giorgione, Veronese, Tintoretto, Tiziano, Tiepolo og Tintoretto m.fl., som alle har haft afgørende indflydelse på hele den europæiske kunstskole. På vejen stopper vi La Fenice Operaen også kaldet verdens flotteste opera, hvor La Traviata opføres om aftenen. Vi bevæger os videre til fods mod Dorsoduro distriktet – det gamle tolddistrikt med rolige gader smukke gader, den største koncentration af kunstgallerier og en forrygende udsigt over den sydlige del af lagunen. Vi kommer forbi Guggenheim museet og slutter af ved barokkirken Santa Maria Della Salute; en af Venedigs absolut flotteste kirker med malerier af Tizian. Turen slutter kl. ca. 13:30.

Dag 4 - Tid på egen hånd og mulighed for at opleve Puccini opera "Madama Butterfly" på La Fenice opera

Hele dagen er på egen hånd eksempelvis at besøge Guggenheim Museet, Markuskirken, Doge Paladset, Giudecca, den jødiske ghetto eller San Giorgio Maggiore og meget mere eller blot nyde det tidlige efterår i den fantastiske by. Om eftermiddagen kl. 15:30 er der mulighed for at opleve Puccini opera "Madama Butterfly i den smukke La fenice opera. Billetter skal tilkøbes.

Dag 5 - Mulighed for Lagoon Sea Cruise -  en af de helt store klassikere! 09:00 - 17:00 

Mulighed for at deltage i en af GG Tours helt store klassikere ”Venezian Lagoon Sea cruise, som er en heldagstur i den smukke og sagnomspundne lagune, helt eksklusivt i privatbåd kun for jeres gruppe. I besøger de smukke øer; Torcello, den ældste af de venezianske øer grundlagt af bosættere tilbage i det 5. århundrede med en af Europas ældste Byzantinske kirker – Hemingways favoritsted, Murano, kendt for sin fantastiske glaskunst og Burano med sit autentiske fiskerleje, kunsthåndværk og smukke huse i regnbuens farver. Der er arrangeret luksusfrokost på Restaurant Ponte del Diavlo en ægte high-end restaurant med udsøgt gastronomi, vine og en fortryllende have. Der bydes på de bedste venetianske specialiteter og vine. Turen starter kl. 09:30 og vi er tilbage på Lidoen kl. ca. 17:30. (BEMÆRK! Lagoon Sea Cruise er en tilkøbsmulighed - se mere under "Mulige tilkøb"-  Der er begrænset antal pladser. Turen skal bestilles senest en måned før afrejse

Dag 6– Morgenmad, udcheckning og hjemrejse til København og Billund

Efter morgenmad ca. 09:30 udcheckning og transfer fra Lidoen til lufthavnen herefter kurs mod København og Billund