info@ggtours.dk (45) 26 24 49 35
Søg

SPOTDEAL - TALLINN 800 ÅRS JUBILÆUM DANNEBROG

Marker den periode og afrejselufthavn du bestilte gennem deal-sitet og klik på køb rejsen (prisen er kr. 0. da du allerede har betalt for rejsen) Udfyld herefter dine kontaktinformationer. Skal være identisk med de oplysninger du angav ved din deal-bestilling, herunder fødselsdato og antal rejsende. NB. Feltet ekstra rejsende, skal kun udfyldes hvis I ønsker at tilmelde rejsende ud over det i har bestilt gennem jeres deal, eksempelvis børn til særpriser.

Nb. din fødselsdato
Antal personer
Ekstra rejsende
Køb rejsen
Rejse SPOTDEAL - TALLINN 800 ÅRS JUBILÆUM DANNEBROG
ID - 301

SPOTDEAL - TALLINN 800 ÅRS JUBILÆUM DANNEBROG

Land - Estland - Tallinn
Rejsens varighed - 4 dage
Hotel - 3* Go hotel Shenelli, 3* Tallink Express Hotel, 3* St. Barbara, 4* Hotel l'ermitage

Kære deal kunde tak for jeres bestilling.

For at få jeres bestilling korrekt registreret i vort system, bedes I venligst udfylde kontakt- personoplysninger for alle rejsende.

I denne process får I også mulighed for at bestille  tilkøb til rejsen, herunder forskellige flyservices som ekstra bagage, pladsreservationer og måltider ombord på flyet. Endvidere mulighed for at tilkøbe operabilletter m.m.

Såfremt I ikke ønsker nogen tilkøb skal I  stadigvæk angive kontaktoplysninger og værelsesbestiling for at afslutte tilmeldingsprocessen. 

Kom i gang – nu er det tid til registrering, hav venligst jeres dealbevis klar, så I har overblik over hvad der indgår i jeres pakke. I skal blot følge angivne instrukser under hele processen.

Der er en del informationer og tilkøbsmuligheder, så tag jer god tid så I får registreret korrekt og bestilt den bedste pakkeløsning. 

I sparer både tid og penge ved at udfylde alle informationer og foretage jeres tilkøb fra start


Rejse pris 3490 DKK
Køb rejse
Rejse Hotel Flyselskab info

Marker den periode og afrejselufthavn du bestilte gennem deal-sitet og klik på køb rejsen (prisen er kr. 0. da du allerede har betalt for rejsen) Udfyld herefter dine kontaktinformationer. Skal være identisk med de oplysninger du angav ved din deal-bestilling, herunder fødselsdato og antal rejsende. NB. Feltet ekstra rejsende, skal kun udfyldes hvis I ønsker at tilmelde rejsende ud over det i har bestilt gennem jeres deal, eksempelvis børn til særpriser.

  Udrejse Dato fra Dato til Pris
Copenhagen Kastrup
( Udrejse Airbaltic - returrejse LOTair )
03.09.2019
(Flyvetider udrejse 09:05 - 13:05 ( over Riga) )
06.09.2019
(Returrejse 18:30 - 19:05)
0 DKK
Billund
( Airbaltic )
03.09.2019
(Udrejse 08:55 - 13:05 (over Riga))
06.09.2019
(Returrejse 16:45 - 19:05 (over Riga))
0 DKK
(stop-over flight)

15. juni i år er det præcis 800 år siden at den danske konge Valdemar Sejr indtog det Nordlige Estland og sejrede ved slaget ved Lyndanisse den 15. juni 2019. Slaget fandt sted på Tompeea højen i centrum af nutidens Tallinn, den Estiske hovedstad.

Det er en meget vigtig begivenhed i dansk historie ikke mindst, da Dannebrog ifølge legenden faldt ned fra himlen og vendte hvad der lignede et knusende nederlag til en stor dansk sejr. Esterne fik siden hen lov til at bruge de tre løver i deres våbenskjold.

Dansk historie i Estland går helt tilbage til det 12 århundrede, hvor både Valdemar den store og Knud den VI sendte flåden mod Estland for at beskytte Østersøen mod estiske og livlandske pirater.

Tallinn som på estisk rent oversat betyder ”danskerbyen var dansk var 1219 til 1346, hvor Tallinn og de estiske provinser Harria og Virland blev solgt bort af den danske konge Kristoffer den II til den tyske orden.

Det var dog ikke slutningen på det danske hertugdømme i Estland, i det Frederik den II køber Østersø øen ”Øsel” og den nordlige provins Haapsalu fra Tyskerne i 1560, som forbliver dansk frem til år 1645.

På denne rejse til Tallinn fokuseres der særligt på danskertiden men også generelt om middelalderbyen i Tallinn med Nordeuropas bedste bevarede middelalderfæstning, rådhus, handelshuse og kirker m.m., tyskertiden, svenskertiden, perioden under den russiske zar og Sovjetunionen og selvstændigheden efter løsrivelsen fra Sovjetblokken i 1991.

Vi kommer igennem hele historien og frem til nutidens moderne og økonomiske mirakel som Tallinn er i dag - en af Nordeuropas mest udviklede byer  - Europas Silicon Valley med base for  virksomheder som Skype og danske Janus Friis.

Guidet ture og udflugter:

I rejsen indgår der guidet tur i Tallinn med besøg i de Danske Kongers Have,  monumentet for Dannebrog, Toompea fæstningen og gamle danske klostre som Sankt Mikkel. Endvidere middelalderbyen, Gilderne, Rådhuset m.m.


På turen er der indlagt besøg til særudstillinger blandt andet på bymuseet og fæstningstårnene som fokuserer på hvordan byen og området så ud da Valdemar indtog Tallinn i 1219, og hvordan danskerne herefter prægede det.

På turen besøges endvidere en særudstilling med fokus på slaget ved Lyndanisse 15. juni 1219 og Dannebrog legenden i samarbejde med Dansk museum for historie i Fredensborg og hendes H.M Dronning Margrethe den II.

Endvidere arrangeres en særudflugt med bus til slottet Kadriorg bygget til den russiske Zar Peter den Store år 1725, hvor der ifm. 800-års jubilæet afvikles en særudstilling om dansk guldalderkunst. Her udstilles blandt andet det berømte maleri C.A. Lorentzen fra 1809 ”Dannebrogs fald fra Himlen”. Udstillingen arrangeres i samarbejde med ”Det Danske Kulturinstitut” og Den Danske ambassade i Estland.

På vejen ud til Kadriorg ligger vi også vejen forbi sangfestival pladsen, hvor flere tusinde sangere i 1988 og 1989 deltog i den ulovlige syngende revolution i protest mod Sovjetstyret, som var med til at skabe Estlands selvstændighed i 1991 i kølvandet på Berlinmurens fald.

På rejsen er der god tid på egen hånd samt mulighed for at tilkøbe opera og koncertbilletter om aftenen. Vi bor centralt i Tallinn by på gode 3 eller 4* hoteller, blot et kvarters gang fra middelalderbydelen.

Turen arrangeres af dansk-lettisk par bosiddende i Letland, som gennem en årrække har specialiseret sig i de baltiske lande set med danske øjne.

Hvad indgår der i pakken:

-  Fly fra Billund eller Kastrup t/r

-  En håndbagage pr. person á 8-10 kg

-  Transfer fra Tallinn lufthavn til hotellet

-  3 dages ophold på 3 eller 4* hotel i centrum af Tallinn inklusive morgenmad

-  Guidet tur i Tallinn by til fods dag 2

-  Busudflugt til det russiske Zarpalads ”Kadriorg” og særudsitlling med dansk guldalderkunst samt besøg på sangfestivalpladsen  - dag 3 eller 4 før returrejsen

-  Samtlige entreer til særudstilinger I Tallinn og slottet Kadriorg

-  Dansk-lettiske rejseledere og guides bosiddende i de baltiske lande

-  Retur transfer til Tallinn lufthavn