info@ggtours.dk (45) 26 24 49 35
Søg

ISLANDS STØRSTEATTRAKTIONER M/DANSK GUIDE

Oplev Islands største attraktioner og Nordlys sammen med danske guide bosiddende på Island m/direkte fly fra Kastrup

Nb. din fødselsdato
Antal personer
Køb rejsen
Rejse ISLANDS STØRSTEATTRAKTIONER M/DANSK GUIDE
ID - 319

ISLANDS STØRSTEATTRAKTIONER M/DANSK GUIDE

Land - Island - Reykjavik
Rejsens varighed -
Hotel - Cabinn - Reykjavik bugten

Islands natur er storslået og voldsom med sine bjerge, gletsjere, floder, varme kilder, aktive vulkaner, hvaler og et myldrende fugleliv. Oplev verdens nordligste hovedstad, Nordens ældste parlament, Hennings Larsens koncerthus prisbelønnede koncerthus i Reykjavik de aktive gejsere og vulkaner og svøm i de varme laguner. Rejs med GG Tours til Reykjavik sammen med dansk guide bosiddende på Island.

Oplev også de smukke nordlys, Nordlysene, også kaldet Aurora Borealis, er et fantastisk naturfænomen, som der er særligt stor mulighed for at opleve netop på denne årstid. Det er eventyrligt at se nordlysene med de mange flotte farver, danse hen over den arktiske aften og nattehimmel i Island. Når solvinden, som er en vedvarende udstråling fra solen, er

kraftigere end normalt, sender den elektriske partikler mod jorden tæt på nordpolen. Det viser sig som de mystiske nordlys. Nordlyset skal ses om aftenen og natten. Guiden vil fortælle om Nordlyset, og hvor og hvordan,

I bedst kan opleve det.

På denne 4 dages rejse indgår der forskellige udflugter med til eksempelvis den Blå Lagune; Islands mest berømte lagune, som udgør en naturlig geotermisk spa med opvarmet havvand som holder en konstant temperatur på 40 gr.

En heldtagsudflugt til Islands hovedattraktion ”den Gyldne Cirkel”, hvor I besøger Gullfoss – det gyldne vandfald, som har et frit fald på 33 meter i et storslået naturlandskab som bl.a. omfatter gejserne Geysir og Strokkur, Kerio, der lystigt springer 20-30 meter op i luften hver 10. minut - det vulkanske krater og naturparken Thingvellir og Allthigi;

I bor centralt i Reykjavik på hotel Cabin I Reykjavikbugten. Reykjavik er verdens nordligste og reneste hovedstad. Byens kontraster er slående med de små farverige borgerhuse som leder ens tanker hen mod byer som Thorshavn og Nuuk, men også Nordamerika og så den helt moderne udbyggede havnefront med det nye koncerthus ”Harpa”, Hafnarhús – museum for moderne kunst og hele skulpturparken langs kysten. Henning Larsen har bygget det nye koncerthus ”Harpa”, som stod færdigt i 2011.  Harpa er inspireret af nordlyset og den dramatiske islandske natur. Placeret i den gamle havn mellem Reykjaviks bymidte og Nordatlanten er koncerthuset Reykjaviks nye ”fyrtårn”, som smukt spiller sammen med sine omgivelser. Designet er stærkt inspireret af Islands unikke og dramatiske natur og på grænsen mellem land og hav fremstår bygningen som en lysende skulptur, der reflekterer havet, himlen og livet omkring havnen. Glasfacaden, som dækker hele bygningen, er designet af Olafur Eliasson, som er uddannet på arkitektskolen i København og kendt for flere internationale installationer og design, herunder de kunstige springvand på East River i New York havn og Kuben på Aros m.m. Helheden er udført af Henning Larsen og Batteriio arkitekterne fra Island. 


Rejse pris 4490 DKK
Køb rejse
Rejse Hotel Flyselskab info

Oplev Islands største attraktioner og Nordlys sammen med danske guide bosiddende på Island m/direkte fly fra Kastrup

  Udrejse Dato fra Dato til Pris
Copenhagen Kastrup
( Icelandair )
25.10.2019
(Flyvetider ud 14:00 - 15:10)
28.10.2019
(Flyvetider retur 08:00 12:10)
4490 DKK

Turens program 

Dag 1 -  Ankomst til Keflavik kl. 15.10. På vejen fra lufthavnen til hotellet besøger I Den Blå Lagune, hvor der er arrangeret en rundvisning  i verdens nok mest berømte lagune.  Bemærk at der er afsat tid til badning, men det skal bestilles på egen hånd.

Se mere på www.bluelagoon.is. Herefter kører I til hotellet i Reykjavik.

Dag 2 -  Guidet tur med islandsk/ dansktalende guide (3 timer om formiddagen eller eftermiddagen).

På den guidede tur besøger I Hallgrimskirken, National Museet og Reykjaviks fascinerende koncerthus, som er tegnet af Henning Larsen. Derfra tager I til havneområdet og ser de smukke skulpturkunstværker, som er placeret der.

På vejen kommer I også forbi Reykjavik kunst museums særlige skulpturmuseum, der er tilegnet skulptøren Ásmundur Sveinsson samt Hafnarhus – museet for moderne kunst ved havnefronten.

Turen ender i Nordens hus, tegnet af den kendte finske arkitekt Alvar Aalto. Nordens hus ligger midt i universitetsområdet med den fremragende restaurant Dill samt Nordisk bibliotek og udstillingslokaler inden for rækkevidde.

Dag 3  -Heldagstur til ”Den gyldne Cirkel fra kl. 9-17.

I kører med bus og guide til  Islands  nok største attraktion og naturskat i  den  "Gyldne Cirkel", her besøges Nationalparken Thingvellir med sprudlende gejsere og boblende kilder Gullfoss - et af verdens smukkeste vandfald.

Dag 4  -Afhentning fra hotellet til Keflavik lufthavn med afgang mod København tidligt om morgen.