info@ggtours.dk (45) 26 24 49 35
Søg

FANTASTISKE ISLAND M/DANSK GUIDE FORÅRET 2020

Oplev Islands største attraktioner og Nordlys sammen med dansk guide, 4 dages rejse til april eller maj 2020 m/direkte fly fra Kastrup, ophold på hotel ved Reykjavik fjorden m/morgenmad og 3 guidet udflugter

Nb. din fødselsdato
Antal personer
Køb rejsen
Rejse FANTASTISKE ISLAND M/DANSK GUIDE FORÅRET 2020
ID - 337

FANTASTISKE ISLAND M/DANSK GUIDE FORÅRET 2020

Land - Island - Reykjavik
Rejsens varighed -
Hotel - Cabinn - Reykjavik fjord

Til april og maj går turen mod Island, hvis natur er imponerende og voldsom med sine bjerge, gletsjere, floder, varme kilder, aktive gejser og vulkaner, hvaler og et myldrende fugleliv.

Med denne GG Tours rejse l kan I opleve verdens nordligste hovedstad Reykjavik på en fantastisk rejse med dansk guide, der er bosiddende på Island.

Hvad indgår der:

 • Direkte fly fra København (CPH) til Keflavik, Island (KEF) t/r
 • Transfer fra lufthavn til hotel t/r 
 • 3 nætter på Hotel Cabin ved Reykjavikbugten
 • Morgenbuffet alle dage
 • Udflugt i Reykjavik med dansktalende lokal guide
 • Udflugt til Den Blå Lagune
 • Heldagsudflugt til Den Gyldne Cirkel med dansktalende lokal guide
 • Gratis Wi-Fi på hotellet
 • 10 kg håndbagage pr. person (55 x 40 x 20 cm inkl. håndtag og hjul) - ekstra bagage kan tilkøbes
 • Alle skatter og afgifter
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
Tilkøbsmuligheder: (alle tilkøb kan bestilles sammen med din pakke)

 • Enkeltrumstillæg kr. 475 pr. dag

 • Upgrade til superior værelse med sea eller city view kr. 500 pr. person (hele opholdet)

 • 23 kg indchecket kuffert t/r kr. 490

 • Børne priser 30% rabat på 1 eller to børn ledsaget af to voksne (nb. ved to børn og en voksen - er der kun rabat på et barn)

 • Hvalsafari - halvdagsudflugt med skib og guide i Reykjavik fjorden dag 2 kr. 750 pr .person

Rejse pris 4790 DKK
Køb rejse
Rejse Hotel Flyselskab info

Oplev Islands største attraktioner og Nordlys sammen med dansk guide, 4 dages rejse til april eller maj 2020 m/direkte fly fra Kastrup, ophold på hotel ved Reykjavik fjorden m/morgenmad og 3 guidet udflugter

  Udrejse Dato fra Dato til Pris
Copenhagen Kastrup
( Icelandair )
17.04.2020
(Flyvetider ud 14:15 - 15:30 )
20.04.2020
(Flyvetider retur 1610- 21:20)
4790 DKK
Copenhagen Kastrup
( Icelandair )
08.05.2020
(Flyvetider ud 14:15 - 15:30 )
11.05.2020
(Flyvetider retur 1610- 21:20)
5090 DKK

REJSEN ER MED FULDT PROGRAM OG SPÆNDENDE UDFLUGTER OG ENTREER ER INKLUDERET. I OPLEVER BLANDT ANDET DEN BLÅ LAGUNE; ISLANDS MEST BERØMTE LAGUNE, SOM UDGØR EN NATURLIG GEOTERMISK SPA MED OPVARMET HAVVAND, SOM HOLDER EN KONSTANT TEMPERATUR PÅ 40 GRADER.

ISLANDS HOVEDATTRAKTION ”DEN GYLDNE CIRKEL” OPLEVER I PÅ EN HELDAGSUDFLUGT. HER BESØGER I GULLFOSS - DET GYLDNE VANDFALD, SOM HAR ET FRIT FALD PÅ 33 METER. VANDFALDET LIGGER I ET STORSLÅET NATURLANDSKAB SOM BL.A. OMFATTER GEJSERNE GEYSIR, STROKKUR OG KERIO, DER LYSTIGT SPRINGER 20-30 METER OP I LUFTEN HVER 10. MINUT..

OPLEV DE SMUKKE NORDLYS, NORDLYSENE, OGSÅ KALDET AURORA BOREALIS, ER ET FANTASTISK NATURFÆNOMEN, SOM DER ER SÆRLIGT STOR MULIGHED FOR AT OPLEVE NETOP PÅ DENNE ÅRSTID. DET ER EVENTYRLIGT AT SE NORDLYSENE MED DE MANGE FLOTTE FARVER, DANSE HEN OVER DEN ARKTISKE AFTEN OG NATTEHIMMEL I ISLAND. GUIDEN VIL FORTÆLLE OM NORDLYSET, OG HVOR OG HVORDAN, I BEDST KAN OPLEVE DET.

I KOMMER TIL AT OPLEVE REYKJAVK - VERDENS NORDLIGSTE OG RENESTE HOVEDSTAD. BYENS KONTRASTER ER SLÅENDE MED DE SMÅ FARVERIGE BORGERHUSE, REYKJAVIK BUGTEN OG DE SNEKLÆDTE BJERGTINDER. SOM LEDER ENS TANKER HEN MOD BYER SOM THORSHAVN OG NUUK, MEN OGSÅ NORDAMERIKA, 

MODERNE ARKITEKTUR NÅR DET ER BEDST MED BL.A.  DEN UDBYGGEDE HAVNEFRONT MED DET NYE KONCERTHUS ”HARPA” BYGGET AF DANSKE HENNING LARSEN, NORDISK HUS AF DEN FINSKE ARKITEKT ALVAR AALTO, DET FANTASTISKE KUNSTMUSEUM "ÁSMUNDARSAFN MUSEUM"  DESIGNET AF DEN BERØMTE ISLANDSKE BILLEDHUGGER ÁSMUNDUR SVEINSSON, FUTURISTISKE KIRKER SOM "HALLGRIMSKIRKEN" OG MEGET MERE.

Turens program 

Dag 1 - Ankomst til Keflavik

På vejen fra lufthavnen til hotellet besøger I Den Blå Lagune, hvor der er arrangeret en rundvisning i verdens nok mest berømte lagune. Bemærk, at der er afsat tid til badning, men det skal bestilles på egen hånd.

Se mere på www.bluelagoon.is. Herefter kører I til hotellet i Reykjavik.

Dag 2 - Guidet tur med islandsk/ dansktalende guide 09:00 - 12:00

Guidet tur i Reykjavik til fods eller bus (afhængig af antal deltagere) hvor I kommer forbi high-lights som Hallgrimskirken, Koncerthuset, tegnet af danske Henning Larsen, den gamle midtby, hvor man blandt andet finder Altingshuset og Domkirken. Turen går også forbi Universitetsområdet og Nordens hus, tegnet af den kendte finske arkitekt Alvar Aalto og meget mere....

Dag 3 - Heldagstur med bus og guide til ”Den gyldne Cirkel fra kl. 9-17

I besøger Gullfossvandfaldet (det gyldne vandfald) i Hvítá-elven, der i gennem årtusinder har gravet sig ned i bjerglandskabet og dannet den mægtige kløft, hvor vandfaldet buldrer frem med 100 kubikmeter vand i sekundet og voldsomt fald på 33 meter.

Vi besøger Geysir-området, hvor I vil opleve den spektakulære gejser Strokkur  der springer  5-10 minut og den mægtige Geysir der har lagt navn til området, men ligger i dvale for tiden.

I oplever Islands "hjerte" Thingvallaområdet. Thingvellir ligger bogstaveligt talt med et ben i Amerika og et i Europa/Asien - lige præcist, hvor kontinentalpladerne der bærer de to kontinenter, mødes. En dyb kløft vidner om, hvilke naturkræfter der har været på spil i området i tidernes morgen. Vulkanen Skjaldbreidur nord for Thingvellir sendte for omkring 9.000 år siden en strøm af lava af sted og skabte den kæmpemæssige Thingvellir er også stedet, hvor Altinget, det islandske parlament, blev grundlagt helt tilbage i år 930, og stedet har derfor været på Unesco´s liste over særligt bevaringsværdige områder siden år 2004. 

Dag 4  - Morgenmad tid på egen hånd transfer til  Keflavik lufthavn 

I har lidt tid på egen hånd inden bussen henter jer sent på formiddagen og sætter kursen mod Keflavik lufthavn og København