info@ggtours.dk (45) 26 24 49 35
Søg

ISLANDS STØRSTE ATTRAKTIONER - REJSEN ER FORUDBETALT

Oplev Islands største attraktioner og Nordlys sammen med lokal dansktalende guide, 4 dages rejse efteråret 2020 m/direkte fly fra Kastrup og ophold på hotel i Reykjavik m/morgenmad og guidet udflugter til gejser, laguner, vulkaner m.m.

Nb. din fødselsdato
Antal personer
Ekstra rejsende
Køb rejsen
Rejse ISLANDS STØRSTE ATTRAKTIONER - REJSEN ER FORUDBETALT
ID - 393

ISLANDS STØRSTE ATTRAKTIONER - REJSEN ER FORUDBETALT

Land - Island - Reykjavik
Rejsens varighed -
Hotel - Cabinn - Reykjavik fjord

NB. DENNE REJSE ER FORUDBETALT OG ERSTATTER AFLYSTE REJSER EFTEÅRET 2020

Til foråret 2021 går turen mod Island, hvis natur er imponerende og voldsom med sine bjerge, gletsjere, floder, varme kilder, aktive gejser og vulkaner, hvaler og et myldrende fugleliv.

På denne rejse  kan I opleve verdens nordligste hovedstad Reykjavik på en fantastisk rejse med lokal dansktalende guide.

Under rejsen bor I på det moderne og nybyggede 3* Hotel Cabin  ved Reykjavikbugten og tæt på Hallgrimskirkja og hovedgaden Laugavegur. 

Rejsen er pr. voksen i delt dobbeltværelse (ved min. 2 voksne) eller tripleværelse (ved min. 3 voksne) og inkluderer følgende:

 • Direkte fly fra København (CPH) til Keflavik, Island (KEF) t/r
 • Transfer fra lufthavn til hotel t/r 
 • 3 nætter på  Hotel Cabin Reykjavik Fjord
 • Morgenbuffet alle dage
 • Udflugt i Reykjavik med dansktalende lokal guide
 • Udflugt til "the Secret Lagoon" inklusive badning
 • Heldagsudflugt til Den Gyldne Cirkel med dansktalende lokal guide
 • Gratis Wi-Fi på hotellet
 • 10 kg håndbagage pr. person (55 x 40 x 20 cm inkl. håndtag og hjul) - ekstra bagage kan tilkøbes
 • Alle skatter og afgifter
 • Bidrag til Rejsegarantifonden

Tilkøbsmuligheder: (alle tilkøb kan bestilles sammen med din pakke)

 • Enkeltværelse: 475 kr. pr. dag. 
 • Indchecket bagage fra 20 kg.: 490 kr.
 • Afbestillingsforsikring: 390 kr. pr. person.
 • Børnepriser: 590 kr. for baby og 30% rabat ved børn under 12 år, hvis barnet ledsages af to fuldt betalende. 
 • Værelsesupgrade til superiorværelse (større værelse på øvre etager med bedste udsigt): 500 kr. pr. person.
 • Hvalsafari (udgår fra Reykjavik Havn): 750 kr. pr. person.

Rejse pris 4890 DKK
Køb rejse
Rejse Hotel Flyselskab info

Oplev Islands største attraktioner og Nordlys sammen med lokal dansktalende guide, 4 dages rejse efteråret 2020 m/direkte fly fra Kastrup og ophold på hotel i Reykjavik m/morgenmad og guidet udflugter til gejser, laguner, vulkaner m.m.

  Udrejse Dato fra Dato til Pris
Copenhagen Kastrup
( Icelandair )
07.05.2021
(Flyvetider ud 14:10 - 15:25)
10.05.2021
(Flyvetider retur 16:25- 21:35)
0 DKK
Copenhagen Kastrup
( Icelandair )
05.10.2010
(Flyvetider ud 14:15 - 15:30 )
10.05.2021
(Flyvetider retur 16:25- 21:35)
0 DKK
Copenhagen Kastrup
( Icelandair )
12.05.2021
(Flyvetider ud 14:15 - 15:30 )
15.05.2021
(Flyvetider retur 16:25- 21:35)
0 DKK

NB. DENNE REJSE ER FORUDBETALT OG ERSTATTER AFLYSTE REJSER EFTERÅRET 2020

Til foråret 2021 går turen mod Island, hvis natur er imponerende og voldsom med sine bjerge, gletsjere, floder, varme kilder, aktive gejser og vulkaner, hvaler og et myldrende fugleliv.

Med denne  rejse kan I opleve verdens nordligste hovedstad Reykjavik på en fantastisk rejse med lokal dansktalende guide.

Under rejsen bor I på det moderne og nybyggede 3* Hotel Cabin eller det 3* Klettur, der begge ligger ved Reykjavikbugten og tæt på Hallgrimskirkja og hovedgaden Laugavegur. 

Rejsen er med fuldt program og spændende udflugter og entreer er inkluderet. I oplever blandt andet the "Secret Lagoon", som udgør en naturlig geotermisk spa med opvarmet havvand, som holder en konstant temperatur på 40 grader, der indgår badning i denne rejsepakke.

Islands hovedattraktion ”Den Gyldne Cirkel” oplever I på en heldagsudflugt. Her besøger I Gullfoss - det gyldne vandfald, som har et frit fald på 33 meter. Vandfaldet ligger i et storslået naturlandskab som bl.a. omfatter gejserne Geysir, Strokkur og Kerio, der lystigt springer 20-30 meter op i luften hver 10. minut. 

Oplev de smukke nordlys, Nordlysene, også kaldet Aurora Borealis, er et fantastisk naturfænomen, som der er særligt stor mulighed for at opleve netop på denne årstid. Det er eventyrligt at se nordlysene med de mange flotte farver, danse hen over den arktiske aften og nattehimmel i Island. Guiden vil fortælle om Nordlyset, og hvor og hvordan, I bedst kan opleve det.

I kommer til at opleve Reykjavik - verdens nordligste og reneste hovedstad. Byens kontraster er slående med de små farverige borgerhuse, Reykjavik-bugten og de sneklædte bjergtinder, som leder ens tanker hen mod byer som Thorshavn og Nuuk men også Nordamerika. 

Moderne arkitektur når det er bedst med bl.a.  den udbyggede havnefront med det nye koncerthus ”Harpa” bygget af danske Henning Larsen, Nordisk hus af den finske arkitekt Alvar Aalto, det fantastiske kunstmuseum "Ásmundarsafn Museum" designet af den berømte islandske billedhugger Ásmundur Sveinsson, futuristiske kirker som "Hallgrimskirken" og meget mere.


Turens program 

Dag 1 - Ankomst til Keflavik lufthavn, Reykjavik

I bliver hentet i Keflavik lufthavn, som ligger på Reykjanes halvøen, som er et vulkansk eventyrsland. 

Der er sørget for transfer til hotel Cabinn, og allerede fra første færd får I en fornemmelse af Islands fantastiske natur. Velankomne til hotellet bliver I checket ind og har første dagen på egen hånd.

Dag 2 - Guidet tur med islandsk/ dansktalende guide 09:00 - 12:00

Guidet tur i Reykjavik til fods eller bus (afhængig af antal deltagere), hvor I kommer forbi high-lights som Hallgrimskirken, Koncerthuset, tegnet af danske Henning Larsen, den gamle midtby, hvor man blandt andet finder Altingshuset og Domkirken. Turen går også forbi Universitetsområdet og Nordens hus, tegnet af den kendte finske arkitekt Alvar Aalto og meget mere....

Dag 3 - Heldagstur med bus og guide til ”Den gyldne Cirkel og badning i the Secret Lagoon 09:00 - 18:00

I besøger Gullfossvandfaldet (det gyldne vandfald) i Hvítá-elven, der i gennem årtusinder har gravet sig ned i bjerglandskabet og dannet den mægtige kløft, hvor vandfaldet buldrer frem med 100 kubikmeter vand i sekundet og voldsomt fald på 33 meter.

Vi besøger Geysir-området, hvor I vil opleve den spektakulære gejser Strokkur, der springer hvert 5-10 minut og den mægtige Geysir, der har lagt navn til området, men ligger i dvale for tiden.

I oplever Islands "hjerte", Thingvallaområdet. Thingvellir ligger bogstaveligt talt med et ben i Amerika og et i Europa/Asien - lige præcist, hvor kontinentalpladerne der bærer de to kontinenter, mødes. En dyb kløft vidner om, hvilke naturkræfter der har været på spil i området i tidernes morgen.

Vulkanen Skjaldbreidur nord for Thingvellir sendte for omkring 9.000 år siden en strøm af lava af sted og skabte den kæmpemæssige Thingvellir, som også er stedet, hvor Altinget, det islandske parlament, blev grundlagt helt tilbage i år 930, og stedet har derfor været på Unesco's liste over særligt bevaringsværdige områder siden år 2004. 

Om eftermiddagen besøger vi The Secret Lagoon, som er naturlige varme kilder placeret i den lille landsby kaldet Fludir i den gyldne cirkel.

I får her mulighed for at bade i et unik mineralholdigt og naturligt opvarmet bassin; poolens naturlige omgivelser og mineralholdig damp, som stiger op i luften, giver stedet en magisk og ægte islandsk følelse.

Det varme vand forbliver på 38-40 Celsius hele året. Hele området er dækket af mindre geotermiske små bassiner samt en lille Geysir, der springer hver 5. minut. Både om vinteren og om foråret er der stor sandsynlighed for at se nordlys, som giver et fantastisk lysshow over The Secret Lagoon.

Dag 4 - Morgenmad /tid på egen hånd transfer til Keflavik lufthavn 

På egen hånd inden bussen henter jer om morgenen eller  eftermiddagen og sætter kursen mod Keflavik lufthavn og København.