info@ggtours.dk (45) 26 24 49 35
Søg

SWEETDEAL ISLANDS STØRSTE ATTRAKTIONER EFTERÅR 2023 OG FORÅR 2024

Marker den periode og afrejselufthavn du bestilte gennem deal-sitet og klik på køb rejsen (prisen er kr. 0. da du allerede har betalt for rejsen) Udfyld herefter dine kontaktinformationer. Skal være identisk med de oplysninger du angav ved din deal-bestilling, herunder fødselsdato og antal rejsende. NB. Feltet ekstra rejsende, skal kun udfyldes hvis I ønsker at tilmelde rejsende ud over det i har bestilt gennem jeres deal, eksempelvis børn til særpriser.

Nb. din fødselsdato
Antal personer
Ekstra rejsende
Køb rejsen
Rejse SWEETDEAL ISLANDS STØRSTE ATTRAKTIONER EFTERÅR 2023 OG FORÅR 2024
ID - 663

SWEETDEAL ISLANDS STØRSTE ATTRAKTIONER EFTERÅR 2023 OG FORÅR 2024

Land - Island - Reykjavik
Rejsens varighed -
Hotel - Cabinn - Reykjavik fjord

Kære deal kunde tak for jeres bestilling.

For at få jeres bestilling korrekt registreret i vort system, bedes I venligst udfylde kontakt- personoplysninger for alle rejsende.

I denne process får I også mulighed for at bestille eventuelle tilkøb til rejsen.

Såfremt I ikke ønsker nogen tilkøb skal I  stadigvæk angive kontaktoplysninger og værelsesbestiling for at afslutte tilmeldingsprocessen. 

Kom i gang – nu er det tid til registrering, hav venligst jeres dealbevis klar, så I har overblik over hvad der indgår i jeres pakke. I skal blot følge angivne instrukser under hele processen.

Der er en del informationer og tilkøbsmuligheder, så tag jer god tid så I får registreret korrekt og bestilt den bedste pakkeløsning. 

I sparer både tid og penge ved at udfylde alle informationer og foretage jeres tilkøb fra start.


Tilkøbsmuligheder: (alle tilkøb kan bestilles sammen med din pakke

  • Enkeltværelse: 550 kr. pr. dag.  okt og kr 650 aug + sept.
  • Indchecket bagage fra 20 kg.: 790 kr.
  • Pladsreservationer fra kr. 350 pr. person t/r
  • Kombipakke 20 kg bagage + pladsreservationer i flyet t/r kr. 750 pr. person
  • Afbestillingsforsikring fra. kr. 390 kr. pr. person.
  • Børnepriser: 590 kr. for baby og 30% rabat ved børn under 12 år, hvis barnet ledsages af to fuldt betalende.  (,Max to børn i samme værelse)
  • Værelsesupgrade til superior view (større værelse på øvre etager med bedste udsigt): 750 kr. pr. person
  • Værelsesupgrade til superior værelse (større værelse med flere faciliteter): 500 kr. pr. person
  • Hvalsafari (udgår fra Reykjavik Havn): 750 kr. pr. person.  Arrangeres dag 2 efter den guidet tur afleverer guiden jer ved båden.

Rejse pris 5590 DKK
Køb rejse
Rejse Hotel Flyselskab info

Marker den periode og afrejselufthavn du bestilte gennem deal-sitet og klik på køb rejsen (prisen er kr. 0. da du allerede har betalt for rejsen) Udfyld herefter dine kontaktinformationer. Skal være identisk med de oplysninger du angav ved din deal-bestilling, herunder fødselsdato og antal rejsende. NB. Feltet ekstra rejsende, skal kun udfyldes hvis I ønsker at tilmelde rejsende ud over det i har bestilt gennem jeres deal, eksempelvis børn til særpriser.

  Udrejse Dato fra Dato til Pris
Copenhagen Kastrup
( Icelandair )
29.09.2023
(Flyvetider ud 14:10 - 15:25)
02.10.2023
(flyvetider retur 15:30 - 20:45)
0 DKK
Copenhagen Kastrup
( Icelandair )
05.04.2024
(Flyvetider ud 14:05 - 15:25 )
08.04.2024
(flyvetider retur 15:30 - 20:45)
0 DKK
Copenhagen Kastrup
( Icelandair )
20.04.2024
(Flyvetider ud 16:50 - 18:06)
24.04.2024
(flyvetider retur 15:30 - 20:45)
0 DKK

Til efteråret 2023 og foråret 2024 går turen mod Island, hvis natur er imponerende og voldsom med sine bjerge, gletsjere, floder, varme kilder, aktive gejser og vulkaner, hvaler og et myldrende fugleliv.

Med denne deal kan I opleve verdens nordligste hovedstad Reykjavik på en fantastisk rejse med lokal dansktalende guide.

Under rejsen bor I på Hotel Cabin ved Reykjavikbugten.

Rejsen er med fuldt program og spændende udflugter og entreer er inkluderet. I oplever blandt andet the "Secret Lagoon", som udgør en naturlig geotermisk spa med opvarmet havvand, som holder en konstant temperatur på 40 grader, der indgår badning i denne rejsepakke.

Islands hovedattraktion ”Den Gyldne Cirkel” oplever I på en heldagsudflugt. Her besøger I Gullfoss - det gyldne vandfald, som har et frit fald på 33 meter. Vandfaldet ligger i et storslået naturlandskab som bl.a. omfatter gejserne Geysir, Strokkur og Kerio, der lystigt springer 20-30 meter op i luften hver 10. minut. 

I kommer til at opleve Reykjavik - verdens nordligste og reneste hovedstad. Byens kontraster er slående med de små farverige borgerhuse, Reykjavikbugten og de sneklædte bjergtinder, som leder ens tanker hen mod byer som Thorshavn og Nuuk men også Nordamerika. 

Moderne arkitektur når det er bedst med bl.a.  den udbyggede havnefront med det nye koncerthus ”Harpa” bygget af danske Henning Larsen, Nordisk hus af den finske arkitekt Alvar Aalto, det fantastiske kunstmuseum "Ásmundarsafn Museum" designet af den berømte islandske billedhugger Ásmundur Sveinsson, futuristiske kirker som "Hallgrimskirken" og meget mere.

Turens program 

Dag 1 - Ankomst til Keflavik lufthavn, Reykjavik

I bliver hentet i Keflavik lufthavn, som ligger på Reykjanes halvøen, som er et vulkansk eventyrsland. 

Der er sørget for transfer til hotel Cabin, og allerede fra første færd får I en fornemmelse af Islands fantastiske natur. Velankomne til hotellet bliver I checket ind og har første dagen på egen hånd.

Dag 2 - Guidet tur med islandsk/ dansktalende guide 09:00 - 12:00 m/mulighed for hvalsafari

Guidet tur i Reykjavik til fods eller bus (afhængig af antal deltagere), hvor I kommer forbi high-lights som Hallgrimskirken, Koncerthuset, tegnet af danske Henning Larsen, den gamle midtby, hvor man blandt andet finder Altingshuset og Domkirken. Turen går også forbi Universitetsområdet og Nordens hus, tegnet af den kendte finske arkitekt Alvar Aalto og meget mere.... Turen slutter af i havnen.

Har du bestilt hvalsafari som tilkøb afgår båden kl. 13:30 og varer i 3 timer.  Læs mere herom under tilkøb.

Dag 3 - Heldagstur med bus og guide til ”Den gyldne Cirkel og badning i the Secret Lagoon 09:00 - 18:00

I besøger Gullfossvandfaldet (det gyldne vandfald) i Hvítá-elven, der i gennem årtusinder har gravet sig ned i bjerglandskabet og dannet den mægtige kløft, hvor vandfaldet buldrer frem med 100 kubikmeter vand i sekundet og voldsomt fald på 33 meter.

Vi besøger Geysir-området, hvor I vil opleve den spektakulære gejser Strokkur, der springer hvert 5-10 minut og den mægtige Geysir, der har lagt navn til området, men ligger i dvale for tiden.

I oplever Islands "hjerte", Thingvallaområdet. Thingvellir ligger bogstaveligt talt med et ben i Amerika og et i Europa/Asien - lige præcist, hvor kontinentalpladerne der bærer de to kontinenter, mødes. En dyb kløft vidner om, hvilke naturkræfter der har været på spil i området i tidernes morgen.

Vulkanen Skjaldbreidur nord for Thingvellir sendte for omkring 9.000 år siden en strøm af lava af sted og skabte den kæmpemæssige Thingvellir, som også er stedet, hvor Altinget, det islandske parlament, blev grundlagt helt tilbage i år 930, og stedet har derfor været på Unesco's liste over særligt bevaringsværdige områder siden år 2004. 

Om eftermiddagen besøger vi The Secret Lagoon, som er naturlige varme kilder placeret i den lille landsby kaldet Fludir i den gyldne cirkel.

I får her mulighed for at bade i et unik mineralholdigt og naturligt opvarmet bassin; poolens naturlige omgivelser og mineralholdig damp, som stiger op i luften, giver stedet en magisk og ægte islandsk følelse.

Det varme vand forbliver på 38-40 Celsius hele året. Hele området er dækket af mindre geotermiske små bassiner samt en lille Geysir, der springer hver 5. minut. Både om vinteren og om foråret er der stor sandsynlighed for at se nordlys, som giver et fantastisk lysshow over The Secret Lagoon.

Dag 4 - Morgenmad /tid på egen hånd transfer til Keflavik lufthavn 

På egen hånd inden bussen henter jer om formiddagen og sætter kursen mod Keflavik lufthavn og København.

Nb. har du bestilt 4 dages perioden 20. - 24.4 har du en ekstra dag i reykjavik på samme hotel og der er iigeledes sørget for returtransfer.