info@ggtours.dk (45) 26 24 49 35
Søg

SOMMER OG EFTÅRSREJSER OG CORONA 2021- OPDATERET 22.07-2021

GENERELLER REGLER OMKRING REJSER OG COVID RESTRIKTIONER

EU CORONAPASSET OG FÆLLES REGLER ER GENRELT VED AT VIRKE DE FLESTE STEDER INDEN FOR EU.

GENERELT HVIS MAN ER FÆRDIGVACCINERET  – D.V.S AT DER ER GÅET 14 DAGE SIDEN MAN FIK SIDT SIDSTE STIK KAN MAN REJSE TIL ALLE REGIONER/LANDE I EUROPA SOM ER GRØNNE, GULE OG ORANGE. ENESTE UNDTAGELSER ER RØDE REGIONER, SOM STÅR FOR HØJRISKIKO OMRÅDER, SOM EKSEMPELVIS STORBRITTANIEN, HER VIL VÆRE KRAV OM ISOLATION UANSET OM MAN ER VACCINERET ELLER EJ, , MED ANDRE ORD VI TILBYDER IKKE REJSER TIL LANDE SOM ER KATORISERET SOM RØD, MEN TIL ALLE ØVRIGE.

I SKAL VÆRE OPMÆRKSOM PÅ AT HVIS MAN IKKE ER  VACCINERET OG REJSER TIL GULE OG ORANGE LANDE KAN DER VÆRE KRAV OM ISOLATION BÅDE PÅ UDREJSEN OG NÅR MAN KOMMER RETUR TIL DK.  I GRØNNE OMRÅDER ER DEN INGEN RESTRIKTIONER OG OFTE HLLER IKKE KRAV OM AT VÆRE VACCINERET,  MAN KAN REJSE IND VED BLOT AT FREMVISE EN NEGATIV TEST.

NEDENSTEÅNDE  BESKRIVE VI REGLER DER GÆLDER VORE REJSEMÅL SOMMER/EFTERÅR 2021

NORDEN

VI TILBYDER REJER TIL FÆRØERNE OG ISLAND MED AFGANGE  AUGUST, SEPTEMBER

REJSER TIL FÆRØERNE

PR. 1 AUGUST ER FJERNET KRAV OM  TEST VED INDREJSE TIL FÆRØERNE  FOR REJSENDE FRA DK

DER ER INGEN RESTRKTIONER NÅR MAN REJSER RUNDT PÅ ISLAND.

GÆLDENDE TIL OG MED 30 JULI 2021

DE ENESTE INDREJSE KRAV ER EN TEST VED ANKOMST TIL TORSHAVN  LUFTHAVN OG SELVKARANTÆNE TIL MAN FÅR SVAR SAMME DAG, HEREFTER ER DER INGEN RESTRIKTIONER, SÅ ALLE PROGRAMMER  GENNEMFØRES PLANMÆSSIGT.

TESTEN ER MED BRUGERBETALING KR. 312. SOM SKAL BETALES ONLINE INDEN INDREJSE

NÅR I KOMMER RETUR TIL KASTRUP ELLER BILLUND  ER DER I MODSTÆTNING TIL ANDRE DESTINATIONER IGEN KRAV OM TEST ELLER KARANTÆNE, DA RIGSFÆLLESKABET KATEGORISERES SOM EN INDENRIGSREJSE.  DET ER MULIGT I SKAL DOKUMENTERE I KOMMER FRA FÆRØERNE, SÅ GEM BILLET ELLER BOARDING CARD.

ALLE REJSENDE MODTAGER OPDATERET REJSEINFO SAMMEN MED DERES REJSEDOKUMENTER

REJER TIL ISLAND

GÆLDENDE FRA 17 JULI

ALLE REJSENDE SOM ER VACCINERET MED GODKENDTE VACCINER  KAN FRIT REJSE TIL ISLAAND UNDEN NOGEN FORM FOR RESTRIKTIONER OG FRA 17 JULI ER DER HELLER IKKE LÆNGERE KRAV OM AT FORTAGE PCR TEST VED ANKOMST.

ER MAN IKKE VACCINERET ER DER STADGIVÆK KRAV OM SELVISOLATION – SE STATUS PR. 16 JULI.

DER ER INGEN RESTRIKTIONER NÅR MAN REJSER RUNDT PÅ ISLAND.

STATUS TIL OG MED 16  JULI

REJSER TIL ISLAND KAN KUN GENNEMFØRES SÅFREMT MAN ER FULD VACCINERET OG KAN FREMVISE GYLDIG CORONA PAS  (DET GÆLDER FOR VACINNER SÅSOM PFEZIER, MODERNA, ASTRA ZENECA,  JOHNSON OG JOHNSON.  ET GYLDTIG CORONAPAS UDSTEDS FØRST 14 DAGE EFTER MAN HAR MODTAGET ANDET STIK.

SELVOM MAN ER VACCINERET SKAL MAN STADGIVÆK TESTES PÅ ISLAND VED ANKOMST DET ER GRATIS, DERUDER ER PT INGEN RESTRIKTIONER

ER MAN IKKE VACCINRET, KRÆVES DER 4 DAGES KARANTÆNE PÅ ISLAND. DET ER  PÅ EGET ANSVAR OG REGNING OG  GGTOURS ER IKKE FORPLIGTET TIL NOGEN FORM FOR DÆKNING ELLER REFUSION

ITALIEN

GÆLDENDE PR. 22.07-21

VI TILBYDER RJESER TIL ROM, VENEDIG OG UMBRIN AUGUST, SEPTEMBER OG OKTOBER

HELE ITALIEN  ER  GRØN, D.V.S AT MAN REJSE TIL ITALIEN VED BLOT AT FREMVIIS NEGATIV PCR TEST OG HVIS ER VACCINERET SKAL MAN IKKE TESTES.  DER ER INGEN KRAV OM TEST ELLER ISOLATION NÅR MAN KOMMER TILBAGE TIL DK.

STORT SET ALLE RESTRIKTIONER I ITALIEN ER FJERNET, DER ER DOG STADIGVÆK KRAV OM MUNDBIND I STØRRE BUTIKKER, OFFENLIG TRNSPORT OG STØRRE FORSAMLINGER., MEN BÅDE CAFEER OG RESTAURANTER KAN NYDES UNDE MASKE.

REJSER TIL DE BALTISKE LANDE

GÆLDENDE FRA 17.07-21

LETLAND OG LITAUEN ER GÅET FRA GRØN ZONE TIL ORGANGE, DET SKYLEDES IKKE AT SMITTEN ER STEGET HØJT I DISSE LANDE, MEN UDELUKKENDE AT DE HAR INDFØRT SKÆRPET REGLER FOR REJSENDE FRA DANMARK SOM IKKE ER VACCINERET.   ER MAN IKKE VACCINERET ER DER KRAV OM SELVISOLATION NÅR MAN REJSER I IDISSE LANDE.  ER MAN DER I MOD VACCINERET KAN MAN FRIT REJSE TIL DE BALTISKE LANDE.

ØVRIGE REJSER – STATUS PR- 1.6-2021

DET ER MULIGT AT REJSE TIL FLERE DESTINATIONER I EUROPA, HERUNDER TIL  SPANIEN.

LÆ S MERE OM DET ENKELT REJSEMÅL PÅ DE REJSER VI UDBYDER.

FRA 1.7 FORVENTES DET AT EU-CORONAPAS INFØRES, SÅ DET BLIVER MULIGT AT REJSE FRIT I ALLE GULE ZONER BLOT MED NEGATIV TEST OG I GULE OG ORANGE ZONER HVIS MAN ER FÆRDIG VACCINET.  MERE INFO HEROM VIL OPDATERES NÅR VI NÆRMER OS 1 JULI 2021.

NYEDEDER OPDATERET PR 4.1-2021

KÆRE KUNDE RIGTIG GODT NYTÅR OG VI SER FREM TIL ET BEDRE ÅR  FOR OS ALLE OG MED MULIGHED FOR AT REJSE OG OPLEVE IGEN.

2020 HAR VÆRET ET YDERST VANSKELIGT ÅR AT VÆRE REJSEARRANGØR OG VI TAKER FOR JERES FORSTÅELSE FOR VORE UDFORDINGER.

CORONA VIL  NOK DESVÆRRE PÅVIRKE VOR HVERDAG  OGSÅ I DET NYE ÅR,  MEN VI ER HELDIGVIS KLÆDT BEDRE PÅ OG MED ERFARINGERNE FRA SIDSTE ÅR VIL VI  STARTE FORSIGTIGT OP  OG PLACERE VORE REJSER PÅ DESTINATIONER OG PERIODER HVOR VI MÅ FORVENTE AT SMITTETRYKKET VIL VÆRE LAVEST  OG RESTRIKTIONERNE FÆRREST.

VI VIL TILBYDE FÆRRE MEN MERE SIKRE REJSER PRIMÆRT SEN FORÅRET OG SOMMERMÅNEDERNE OG  HÅBER AT VACCINENERNE  VIL GØRE RESTEN AF ARBEJDET SÅ DET OGSÅ BLIVER MULIGT AT REJSE TIL EFTERÅRET.

VORT MÅL ER AT GIVE JER GODE OG TRYGGE REJSER.

GENERELLE CORONA KRAV UNDER OG PÅ REJSEN:

VÆR OPMÆRKSOMME PÅ AT DE FLESTE LUFHAVNE OG FLYSELSKABER HAR KRAV OM MUNBIND BÅDE I LUFTHAVNEN OG OMBORD PÅ FLYET.  MAN KAN AFVISES, SÅFREMT DETTE IKKE MEDBRINGES OG VI KAN IKKE GØRES ANSVARELIGE HERFOR. ENDVIDERE ER DET PÅ REJSENDES EGET ANSVAR AT FØLGE REGLER OG KRAV I LUFTHAVNEN, OMBORD PÅ FLYET OG PÅ SELVE DESTINATIONEN.

FOR ALLES SIKKERHED ANBEFALES DET NATURLIGVIS IKKE AT REJSE HVIS MAN FØLER SIG SYG ELLER SLØJ TÆT PÅ AFREJSE IKKE KUN FOR SIN EGEN SKYLD MEN I LIGE SÅ HØJ GRAD FOR DE ØVRIGE MEDREJSENDES SKYLD.

ER MAN SLØJ OG ØNSKER AT AFLYSE REJSEN SKAL JERES AFBESTILLINGSFORSKRING ALTID DÆKKE SÅLÆNGE UM IKKE FRARÅDER REJSE TIL DESTINAITONEN.

BLIVER MAN TESTET POSITIV PÅ SELVE DESTINATIONEN ER DER KRAV OM SELVISOALATION SOM REGEL OP TIL 2 UGER. DET ER FOR EGEN REGNING LIGESOM MAN SELV SKAL ARRANGERE OG BETALE FOR RETURFLY.

HAR I REJSEFORSIKRING VIL DEN TYPISK DÆKKE DEN SLAGS UDGIFTER SÅLÆNGE UM IKKE HAR FRARÅDET REJSER TIL DESTINATIONEN.   GG TOURS  AFVIKLER IKKE REJSER TIL TIL DESTINATIONER SOM UM FRARÅDER.

 

TIDLIGERE STATUS 2020

REJSESTATUS  27. juni – 31.12 2020

EFTER 27 JUNI HAR MYNDIGHEDERNE ÅBNET OP FOR REJSER TIL FLERE EU DESTINATIONER, MEN DESVÆRRE ER DE FLEST LUKKET NED IGEN PGA AF FORHØJET SMITTETRYK PÅ DEN PÅGÆLDENDE DESTINATION ELLER VICE VERSA – DVS. AT  DESTINATIONEN HAR VURDERET AT SMITTETRYKKET ER FOR HØJT I DANMARK, SÅLEDES AT REJSENDE SKAL I LÆNGERE KARANTÆNE.

GG TOURS AFVIKLER IKKE REJSER SOM HAR STATUS SOM ORANGE OG RØD – D.V.S NÅR UM FRÅDER ELLER FORBYDER  REJSER TIL DESTINATIONEN.

ALLE REJSER SOM IKKE HAR STATUS SOM ORANGE ELLER RØD HOS UM VIL GENNEMFØRES UANET OM DER ER INDFØRT MINDRE INDREJSEKRAV, IDET UM SÅLDES VURDERER AT DET ER SUNDHEDSMÆSSIGT FORSVARLIGT OG/ELLER AT INDREJSE KRAVENE IKKE I VÆSENTLIG GRAD FORSTYRRER ENS REJSE OG OPHOLD

VÆR VENLIGST OPMÆRKSOM PÅ AT SELVOM ET LAND /DESTINAITION HAR STATUS SOM ORANGE DAGS DATO, ER DET IKKE ENS BETYDNING MED DET SAMME VIL GØRE SIG GÆLDENDE PÅ SELVE AFREJSE DATOEN.

STAUTUS ÆNDRES FRA UGE TIL UGE OG VI AFVENTER ALTID TIL MIN 1-2 UGER FØR AFREJSE FØR VI KONLUDERER OM REJSEN KAN GENNEMFØRES ELLER EJ.

SÆRLIGE BEMÆRKINGER TIL NOGLE AF DE DESTINATIONER VI TILBYDER

FÆRØERNE.

GG TOURS HAR I SEPTEMBER MÅNED AFHOLDT FLERE REJSE TIL FÆRØERNE SOM ALLE ER FORLØBET RIGTIG GODT. VOR REJSER TIL FÆRØEREN BLIVER GENNEMFØRT 100% EFTER PRIGRAMMET, ENESTE ÆNDRING ER AT DER KRÆVES CORONA TESTI LUFTHAVNEN, MEN DET GÆLDER OGSÅ FOR FÆRRINGE

DET ER EN HURTIG TEST, MAX 10 MIN OG MAN FÅR SVAR SAMME DAG ELLER SENEST NÆSTE MORGEN.

I DEN KORTE VENTETID FØR SVAR PÅ TESTEN ER DER BEGRÆNSET KARANTÆNE, HVOR DET ANBEFALES AT HOLDE SIG FRA OFFENLIGE FORSAMLINGER OG STEDER.  MAN KAN SAGTENS GÅ TUR I NATUR OG BY. SPISNING OG DRIKKE ANBEFALES AT NYDES VIA ROOM SERVICE PÅ HOTELLET.

ELLERS ER DER INGEN RESTRIKTIONER PÅ FÆRØERNE OG VORE REJSER TIL FÆRØERNE  GENNEMFØRES PT SOM PLANLAGT.

DER ER NU ALLEREDE PLANLAGT TO NYE DATOER TIL FÆRØERNE TIL FORÅRET SOM KAN BOOKES PÅ VOR HJEMMESIDE, VÆLG MELLEM 15, – 18. ELLER 22. – 25- APRIL 2021,

REJSER TIL ISLAND:

ALLE PLANLAGTE EFTERÅRSREJSER TIL ISLAND ER AFLYSTE OG FLYTTET TIL NYE DATOER, MAJ 2021.

I KAN NU BOOKE ONLINE PÅ VOR HJEMMESDE – VÆLG MELLEN 7.- 10 ELLER 12. 15 MAJ 2021

TIL OG MED 19 AUGUST VAR DET MULIGT AT REJSE TIL ISLAND UDEN INDREJSEKARANTÆNE.  MEN EFTER 19 AUGUST ER DER INDFØRT 5 DAGES KARANTÆNE FOR ALLE REJSENDE TIL ISLAND.

SMITTETRYKKET PÅ ISLAND ER LAVT MEN UM FRARÅDER REJSER TIL ISLAND PGA KARANTÆNEKRAVENE, SOM BEGRÆNSER REJSENES BEVÆGELSESFRIHED.  RESTRIKTIONERNE GÆLDER  PT. FREM TIL 7 OKTOBER 2020.

SÅ ALLE REJSER  SLUT SEPTEMBER OG OKTOBER VIL SOM UDGANGSPUNKT AFLYSES

VI  ER I LØBENDE DIALOG MED VORE PARTNERE OG DEN DANSKE AMBASSADE I REYKJAVIK, DA REGLERNE KAN ÆNDRES FRA DAG TIL DAG

REJSER TIL EFERÅRET SOM IKKE KAN  GENNEMFØRE FLYTTES TIL FORÅRET 2021

REJSERNE TIL ISLAND ER FØRST  AFLYST NÅR I PÅ SKRIFT FRA OS ER MEDDELT HEROM.

I KAN ALTID HOLDE JER OPDATERET PÅ VOR HJEMMESIDE.

ITALIEN – VENEDIG OG ROM

ITALIEN ER ET AF DE FÅ LANDE, HVOR UM IKKE FRARÅDER AT REJSE, FOR JER SOM FIK AFLYST JERES FORÅRSREJSER TIL ROM ER DET PT MULIGT AT GENBOOKE TIL ROM PÅ SAMME 4* HOTEL RIPA I SKØNNE TRASTEVERE.

ALLE GRUPPEREJSER TIL VENEDIG ER FLYTTET TIL FORÅRET 2021, I KAN NU BOOKE REJSEN PÅ VOR HJEMMESIDE, VÆLG MELLEM PERIODEN 11. – 15 ELLER 25 – 29. MAJ 2021.

SPANIEN – ANDALUSIEN, COSTRA BRAVA, COSTA DORADA

DET FRARÅDET PT AT REJSE TIL SPANIEN OG DET FORVENTES AT FORSÆTTE FOR EN LÆNGERE PERIODE.

SPANIEN HAR ÅBENT FOR REJSENDE TIL TRODS FOR DE FLESTE EU-LANDE FRARÅDER REJSER TIL SPANIEN.

VI FORVENTER AT KUNNE TILBYDE NYE REJSER TIL SPANIEN TIL FORÅET 2021.

DE BALTISKE LANDE:

ALLER GRUPPEREJSER TIL DE BALTISKE LANDE ER FLYTTET TIL FORÅR/SOMMER 2021 OG KAN BOOKES ONLINE PÅ VOR HJEMMESIDE. VÆLG MELLEM 3- 9 MAJ ELLER 1 – 7 JUNI 2021,

INDIVIDUELLE REJSER TIL TALLIN OG RIGA ER PT HELLER IKKE MULIGE OG VIL SANDSYNLIGVIS FLYTTES TIL FORÅERET 2021.

Status til og med 27 juni 2020.

PÅ GRUND  AF CORONA KRISEN ER ALLE UNØDVENDIGE REJSER TIL HELE VERDEN I PERIODEN 13.3 TIL  31.8-2020 INDSTILLET AF DEN DANSKE STAT,  DOG UNDTAGET REJER TIL TYSKLAND, NORGE, ISLAND OG FÆRØERNE.

DER ER TALE OM EN UHØRT SITUATION I ALVOR OG OMFANG  MED TUSINDEVIS AF AFLYSNINGER, DER GØR AT  REJSESELSKABER ER DEN HÅRDEST RAMTE BRANCHE OVERHOVEDET.

VORE LEVERANDØRER FLYSELSKABER, HOTELLER, TRANPORTSELSKABER M.M. ER HELT STOPPET MED AT BETALE TILBAGE  FOR AFLYSTE REJSER.

DET GØR AT VI IKKE  HELLER IKKE  HAR MULIGHED FOR AT REFUNDERE FOR AFLYSTE REJSER UDEN ØKONOMISK STØTTE FRA STATEN

STATEN INDGIK ET BRED FORLIG I FOLKETINGEN OMKRING HJÆLP TIL REJSEBRANCHEN  DEN 12. MAJ 2020.

ALLE AFLYSTE REJSER I PERIODEN 13. 3 – 13.4 DÆKKES AF STATEN,  SÅLEDES AT VI I DENNE PERIODE BÅDE KAN TILBYDE AT RE-BOOKE REJSEN TIL ET SENERE TIDSPUNKT ELLER TILBYDE REFUSION.

I SAMME AFTALE  BLEV VEDTAGET AT FOR AFLYSTE REJSER EFTER 13.4  SKAL ALLE FORBRUGERE  ACCEPTERE VOUCHERS OG KAN IKKE KRÆVE REFUSION SÅ LÆNGE CORONA KRISEN LAMMER REJSEBRANCHEN.

Læs mere her om aftalen som er indgået i folketinget: – : https://via.ritzau.dk/data/attachments/00523/06a5192f-ebff-43da-81c7-ac3f903ba6e3.pdf

ÆNDRINGEN BLEV TIL STOR OVERRASKELSE IKKE GODKENDT I EU-KOMMISSIONEN HER ULTIMO  MAJ, HVOR MARGRETHE VESTAGER  ELLERS MED STOR PATOS FREMHÆVEDE,  HVOR VIGTIG TURISMEN ER FOR HELE EUROPA.

DET ER TRIST FOR BÅDE DEN DANSKE OG EUROPÆISKE ØKONOMI; DA DENNE BESLUTNING VIL KOSTE TUSINDEVIS AF TABTE ARBEJDSPLADSER SAMT TABTE MILLIARDER I STØTTE ORDNINGER TIL REJSE OG FLYBRANCHEN OG ALT SAMMEN  BLOT FORDI MAN IKKE  TAGER DEN NATURLIGE KONSEKVENS AT FORBRUGERE BLOT BØR UDSÆTTE SIN FERIE TIL ET SENERE TIDSPUNKT.

VI KAN IKKE LOVE REFUSIONER FØR VI VED HVAD REGERINGENS  NÆSTE UDSPIL BLIVER,  IKKE MINDST MED DEN NYE MELDING OM UDVIDELSE AF FORBUD FOR REJSER HELT FREM TIL 31.8.

VIL DEN DANSKE STAT TILSVARENDE ANDRE EU-LANDE TRODSE EU-BESLUTNINGEN? ELLER SKAL DE IGEN PUNGE MILLIARDER UD TIL REJSEBRANCHEN , SOM MAN GJORDE FOR AFLYSTE REJSER FREM TIL 13-4

DET VED VI IKKE OG DERFOR KAN VI HELLER IKKE REFUNDERE FØR DISSE FORHOLD ER AFKLARET.

NY AFTALE PÅ VEJ FRA STATEN

DET ER HER FORNYELIG DEN 4.6  MELDT UD AT STATEN NU HAR NEDSAT EN NY EKSPERTGRUPPE DER SKAL KOMME MED EN KONKRET HJÆLPEPAKKE FOR REJSER AFLYST EFTER 13.4.

DET HILSER VI MEGET VELKOMMEN OG VENTER SPÆNDT.

LÆS MERE HER:  https://standby.dk/ekspertgruppe-skal-hjaelpe-rejsebureauerne/?utm_source=Standby.dk&utm_campaign=0bc89ae16f-Standby+nyhedsbrev+morgen&utm_medium=email&utm_term=0_ef58fa4297-0bc89ae16f-93441804

VI OPFORDRER DERFOR ALLE SÅ VIDT DET ER MULIGT AT TAGE MOD VORT TILBUD OM RE-BOOKE DEN AFLYSTE REJSE TIL ET SENERE TIDSPUNKT ELLER TAGE I MOD ET VÆRDIBEVIS SOM GÆLDER DE NÆSTE TO ÅR. 

DEN LØSNING KAN VI BEKRÆFTE INDEN FOR 24 TIMER .  LIGELEDES KAN VI INDEN FOR 24 TIMER BEKRÆFTE DELVIS REFUSION MED VÆRDIBEVIS PÅ RESTTILGODEHAVENDE.

ØNSKER MAN 100% REFUSION MÅ MAN FORVENTE  VENTETID PÅ MINIMUM  TO MÅNEDER OG SKULLE REGERINGEN FASTHOLDE  EN VOUCHER LØSNING DESUAGTET EU-KOMMISSIONENS KENDELSE VIL DER IKKE TILBYDES REFUSIONER.

MEN HUSK AT NÅR I HAR BESTILT EN PAKKEREJSE VIL JERES PENGE ALDRIG FORSVINDE, MEN SAGENS ALVOR TAGET I BETRAGTING GØR NATURLIGVIS AT MAN MÅ FORVENTE LÆNGERE BEHANDLINGSTID, HVIS MAN ØNSKER REFUSION.

OM VORE REJSER TIL ISLAND OG FÆRØERNE

DER ER IKKE LÆNGERE RESTRIKTIONER PÅ REJSER TIL BÅDE ISLAND OG FÆRØERNE ALLE VORE REJSER TIL EFTERFÅRET VIL AFVIKLES.  BLEV DIN REJSE TIL ISLAND ELLER FÆRØERNE AFLYST HER TIL FORÅRET VIL VI FLYTTE DIN REJSE TIL EFTERÅRET.  ER DET ENDNU IKKE SKET, SÅ SKRIV ELLER RING TIL OS.

OM VORE REJSER TIL DE BALTISKE LANDE

DE BALTISKE LANDE ÅBNER  GRÆNSERNE  OP TIL EU FRA MIDT JUNI MÅNED.   REJSENDE SOM HAR FÅET AFLYST DERES RUNDREJSE TIL DE BALTISKE LANDE  BLIVER REJSEN FLYTTET TIL SEPTEMBER I ÅR SAMT JUNI 2021 .  BYREJSER TIL RIGA OG TALLINN KAN OMBOOKES TIL EFTER 31.8-20

OM VORE REJSER TIL VENEDIG

ALLE AFLYSTE REJSER TIL VENEDIG ER FLYTTET TIL MAJ 2021

OM VORE REJSER TIL ROM

AFLYSTE REJSER TIL ROM KAN RE-BOOKES FRA OKTOBER 2020

OM VORE REJSER TIL SPANIEN

AFLYSTE REJSER TIL SPANIEN KAN RE-BOOKES FRA OKTOBER 2020