info@ggtours.dk (45) 26 24 49 35
Søg

OM VOR HJEMMESIDE OG PROGRAM

Kære GG Tours rejsende og nye gæster på vor hjemmeside.

Tak for at  I kigger på vor hjemmeside.

I år har desværre stået meget i Corona krisens tegn med mange aflysninger og et  begrænset udbud af rejser.

Men vi tror på på 2021 bliver bedre og annoncerer nu på vor hjemmeside flere forårs grupperejser bl.a. vore klassikere til Island, Færøerne, Venedig og de Baltiske lande.

Vi skal dog nok være indstillet på at der kan dog gå rum tid før man kan tale om en  fuld normalisering inden for rejsebranchen og ind til da handler det i høj grad om større fleksibilitet både fra os som bureau men også fra  jer som kunder.

Som bureau gør vi naturligvis vort allerbedste for at undgå aflysninger og informere og minimere ændringer på vore rejser, men hvis man vil være sikker på at rejse skal man være parat til at rejse med kortere varsel  og indstillet på at flytider og afgange kan ændres.

Har I modtaget rejsetilgodehavendebevis på en tidligere aflyst rejse et det enkelt at bestille en ny rejse gennem os; check UM’s rejsevejledning – vi kan tilbyde alle gule rejsevejledninger i Europa (gule vejledninger er destinationer hvor det ikke frarådes at rejse til) med kort varsel.   I skriver eller ringer bare , så kan vi arrangere det omgående.

Grupperejser kan også arrangeres med kort varsel ud fra samme princip – ring eller skriv til os

Vi håber vi snart igen kan annoncere individuelle by rejser til eksempelvis de baltiske hovedstæder samt til sol og strand destinationer i Spanien, Korsika m.m. men vi vil ikke annoncere før vi  kan aflæse en klar bedring og nedadgående kurve i smittetallene.

 

 

Med venlig hilsen

Giovanni og Gunita Berge-Orio